Mataró Camina

Mataró Camina organitza un concert solidari vital

La participació d'Els Àngels de Gwen Perry, guanyadora de La Veu Sènior 2022 i Montse Creus i Herminia Ruiz, finalistes. Els beneficis van a favor de l'Escola l'Arboç

Mataró es prepara per acollir un concert solidari el proper dissabte 20 d'abril a les 19.00 hores al Teatre Monumental. Aquest esdeveniment, organitzat per l'associació Mataró Camina amb la col·laboració de Gilcoproductions, busca recaptar fons per a la Fundació Maresme “Escola L'Arboç”, una entitat dedicada a l'educació especial.

L'acte comptarà amb la participació destacada d'Els Àngels de Gwen Perry, guanyadora de La Veu Sènior 2022, i el Michele Faber Quinteto. A més, es podrà gaudir de les actuacions especials de Montse Creus i Herminia Ruiz, ambdues finalistes de La Veu Sènior 2022, així com del talent local de l'Ohio Big Band de l'Escola de Música El Carreró i el grup mataroní Tressses. Els preus de les entrades són de 25€ per a la platea i 20€ per a l'amfiteatre.


Compra entrades anticipades aquí


 

En un gest de solidaritat, la Fundació Mediolanum del Banco Mediolanum, un dels col·laboradors de l'acte, s'ha compromès a contribuir amb 5.000 euros extres si es recapten 5.000 euros durant l'esdeveniment, i si la recaptació arriba als 25.000 euros, enlloc de 5.000, n'aportaran 10.000. Aquesta iniciativa representa una oportunitat excel·lent per a la comunitat de Mataró i els voltants de demostrar el seu suport a les persones amb càncer o a les famílies amb fills amb pluridiscapacitat mental o funcional, alhora que gaudeixen d'una nit de gran qualitat musical.

patrocinadors
 

Incentius fiscals: una empenta per a les donacions

En el marc del concert solidari organitzat per Mataró Camina, no només es destaca la importància de la recaptació de fons per a causes benèfiques com l'assistència als infants amb pluridiscapacitat funcional de l'escola l’Arboç de la Fundació Maresme, sinó que també es posa de manifest els canvis recents en els avantatges fiscals per a les donacions a ONGs.

A partir d'aquest any, les persones físiques poden beneficiar-se d'un 80% de deducció en les seves donacions fins a 250€. Per les quantitats que superin aquesta xifra, la deducció serà del 40%, augmentant al 45% per a donacions recurrents a la mateixa entitat durant tres anys consecutius, amb una base de deducció màxima del 10% de la base liquidable.

Per a les entitats jurídiques, la deducció general és del 40%, que es pot incrementar al 50% per a donacions recurrents a la mateixa entitat durant tres anys. Aquest canvi fomenta un suport continu i estable a les organitzacions benèfiques, ampliant la base de deducció màxima igualment al 10% de la base liquidable.

Un brindis solidari: el cava de Mataró Camina

L'Associació Mataró Camina convida a contribuir de manera directa a millorar la qualitat de vida dels afectats per aquesta malaltia i les seves famílies comprant cava solidari, no només per gaudir d'un producte excepcional, sinó que també per fer una aportació vital a l'associació de Familiars de Malalts de Alzheimer del Maresme. Aquest gest de solidaritat té un valor afegit: la comoditat de rebre el cava directament a casa. Amb una trucada als números 629 60 48 25 o 629 33 15 10, qualsevol persona pot sumar-se a aquesta cadena de solidaritat, contribuint a una causa que requereix de l'empatia i el suport de tots nosaltres.

Aquesta iniciativa reforça la missió de l'Associació Mataró Camina de fomentar la sensibilització i el suport solidari, demostrant que les petites accions poden tenir un gran impacte en la vida de les persones més necessitades. Ens recorda que, junts, podem fer front als reptes més grans, brindant esperança i suport a qui més ho necessita.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive