71dacda6 fd5c 47d7 bc21 61e5d13e7d40
71dacda6 fd5c 47d7 bc21 61e5d13e7d40

Kong i Godzilla arriben amb força a Kinépolis Mataró Parc

Totes les novetats de la gran pantalla per veure durant aquesta Setmana Santa a Mataró i Maresme.

CAPGROS PATROCINIO

 El tot poderós Kong i el temible Godzilla tornen a la gran pantalla aquest dimecres amb la nova aventura cinematogràfica 'Godzilla y Kong: El nuevo imperio'. El director Adam Wingard es torna a posar al capdavant de la saga amb un nou combat mític de dues criatures extraordinàries que s'enfronten a una gran amenaça per la humanitat.

'Godzilla y Kong: El nuevo imperio' és una nova aventura cinematogràfica que enfronta el tot poderós Kong i el temible Godzilla contra una gran amenaça desconeguda dins el món. La nova i èpica pel·lícula aprofundeix en els titans, els seus orígens i els misteris de l'illa de la Calavera. Tot plegat mentre es descobreix el combat mític que va ajudar a forjar aquests éssers extraordinaris i els va unir amb la humanitat per a sempre. El film està dirigit per Adam Wingard. 

'The Beast (La bestia)'

Premiada al Festival de Venècia i a Sevilla, arriba el film 'The Beast (La bestia)' del director Bertrand Bonello. La distòpia se centra en un futur proper on la Intel·ligència artificial regna, les emocions s'han convertit en una amenaça. Per lliurar-se de les emocions, la jove Gabrielle decideix purificar el seu AND en una màquina que la submergirà a les seves vides passades. Allà es trobarà amb en Louis, el seu gran amor. La història s'ambienta en tres períodes: 1910, 2014 i 2044. 

'Las cosas sencillas'

La comèdia 'Las cosas sencillas' del director Eric Besnard explica la història d'en Vincent, un famós empresari d'èxit. Un dia l'averia del seu cotxe interromp el seu frenètic ritme de vida. En Pierre, que viu apartat del món modern, l'ajuda. La trobada entre aquests dos homes trastornarà les seves creences. Cadascú viu la vida que vol viure? 

‘Un rey supermono’

El film d'animació 'Un rey supermono' de Dick Zondag i Ralph Zondag és una comèdia sobre en Shimmy, un mono que acaba de descobrir els seus poders de superheroi i aprèn a controlar les seves noves habilitats. El protagonista s'haurà d'encarregar que poderoses forces generin caos a l'univers. 


Compra entrades en aquest enllaç


 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive