Jordi Milà, president Gremi
Jordi Milà, president Gremi

Jordi Milà

Jordi Milà: "Més necessaris i més units que mai"

Article d’opinió del President del Gremi d’Hostaleria i Turisme de Mataró i el Maresme, Jordi Milà

Sembla ben bé que després d’una pandèmia i una crisi energètica, les adversitats ens persegueixen, doncs en els últims mesos ens hem vist afectats per una sequera extrema i una forta pujada dels preus dels aliments, cosa que està afectant a tothom, si bé el sector hostaler se’n ressent molt. Per això sabem que la recuperació dels nostres negocis és una lluita constant, i creiem que des del Gremi d’Hostaleria som ara més necessaris que mai i hem d’estar més units que mai.

patrocini atenea nuus 720


Les línies d’actuació que va implantar la nova Junta ara fa poc més d’un any, amb el clar objectiu de revitalitzar l’activitat en el nostre sector, estan començant a donar fruits, però queda molt per fer i junts ho podem aconseguir.

patrocini espinaler 720


Sabedors de que la manca de mà d’obra qualificada segueix essent un dels principals problemes de l’hostaleria actualment, i aprofitant l’eina que ens proporciona la nostra pròpia Escola, seguim potenciant cursos pràctics que ens permetin aportar personal ben format al mercat laboral.

D’altra banda, seguim millorant tant en qualitat com en quantitat els serveis que oferim als nostres agremiats, des de la l’assessoria tècnica fins a convenis amb diferents empreses, passant per l’acompanyament a l’hora de dubtes i peticions mirant d’agilitzar les respostes.

Revitalització de la restauració

Seguim també col·laborant al màxim amb la revitalització de la restauració, treballant en accions concretes que serveixin per atraure públic als nostres negocis i reforcin la bona imatge del nostre sector a la comarca. Un exemple n’és la Ruta de la Tapa de l’any passat vinculada al 175è aniversari del primer tren peninsular, que va oferir un nou format molt més atractiu i va ser un èxit de públic i participació.

Així doncs, des del Gremi afrontem les dificultats del moment amb moltes ganes de treballar pel futur del nostre sector, comptant amb el suport dels nostres agremiats però sobretot de la ciutadania que empleni els nostres bars, restaurants i establiments. Gràcies per vostre suport!
 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive