IMG 0340
IMG 0340

Habitació 13, l'Escape Room més terrorífic de Mataró

Un dels Escape Room més terrorífics es troba a la capital del Maresme i té una proposta perfecta entre ensurts i joc.

Mataró acull una de les experiències d'Escape Room més terrorífiques que puguis imaginar. Un enigmàtic missatge t'invita a entrar en una casa abandonada, on l'obscuritat es mescla amb la història i els enigmes. El nom de l'experiència? Habitació 13. Des de fa anys, circulen llegendes sobre aquesta casa. Diuen que, en el passat, va ser el llar d'una família d'escriptors de contes infantils, estimada per tots els nens del lloc. Amb el temps, però, les seves obres es van tornar fosques, macabres, terrorífiques. La família es va aïllar, es va tornar violenta, i un dia va desaparèixer, deixant enrere només un conte: Soulbound. I ara, algú vol que tu descobreixis el secret que s'amaga darrere d'aquesta història.

Soulbound és més que un joc. És un desafiament que posarà a prova els teus més profunds temors. T'esperen perills, passadissos estrets, situacions inquietants... I l'única manera de sobreviure és entendre la història. La narrativa és essencial en aquesta experiència, i descobrir la teva relació amb la casa serà clau per arribar al final.

A Soulbound, ofereixen tres modalitats per ajustar l'experiència al teu nivell de valentia. Si prefereixes donar més importància als enigmes i a la història, "Érase una vez" és per a tu. Si t'agrada el terror psicològic i prefereixes un contacte físic mínim, "Fueron infelices" és la teva opció. I si estàs preparat per un autèntic desafiament, amb contacte físic intens i dinàmiques de joc exigents, atreveix-te amb "Colorín Colorado".

Habita
 

Prepara't per a una experiència única, inoblidable, absolutament terrorífica. Prepara't per a Soulbound, l'Escape Room més terrorífic. Sobreviuràs? Tots els que han tastat la seva cita amb Habitació 13 destaquen el mateix: una ambientació de primera que sorprèn a cadascuna de les sales en les que passa el joc, una forma de connectar els espais molt originals i que sorprendrà als jugadors i una sèrie de puzles i enigmes que estan molt ben pensats perquè l'equip hagi de col·laborar i repartir-se tasques mentre el terror s'acosta de forma irremediable. Pocs llocs aconsegueixen connectar d'aquesta manera l'ambientació de terror amb els trencaclosques elaborats que cal superar, en una conjunció que destaca per sobre de la resta.


Reserva aquí per descobrir com és Habitació 13


  • De dos a sis jugadors
  • Tres modalitats: tensió, terror amb contacte físic lleu i terror amb contacte físic alt
  • Carrer Esteve Albert, 73

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive