Redacció

Festival de Cinema Ambiental "Posidonia a la fresca" al Port de Mataró

Tot el que cal saber sobre aquest particular esdeveniment a la fresca.

La ciutat de Mataró es prepara per acollir la 3a edició del Festival de Cinema Ambiental a l'aire lliure "Posidonia a la fresca" els propers 15 i 16 de setembre. L'escenari escollit serà l’espai polivalent de la planta inferior del Port de Mataró, situat just al costat de l’Hotel Atenea. Aquesta iniciativa se centra en la projecció de documentals vinculats amb el medi marí amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania i difondre els valors dels fons del nostre litoral. Espècies com la posidònia, els cetacis i les tortugues, seran alguns dels grans protagonistes d’aquest ecosistema que prendran vida a la pantalla gran.

El divendres 15, la sessió obrirà amb una presentació especial del projecte Ghost Fishing. Raúl Álvarez, director de Ghost Diving Spain, parlarà de les xarxes fantasma i els impactes que aquestes tenen en el nostre mar.

El dissabte 16, els taurons esdevindran els grans protagonistes de la jornada. Amb la col·laboració de l’oceanòleg Marc Aquino, els assistents podran aprofundir en la relació històrica i actual entre aquests majestuosos peixos i els humans, reflexionant sobre les interaccions que es produeixen quan compartim el seu hàbitat.

 DSC3211 2
 

Com assistir-hi: gratuït amb inscripció prèvia

Tot i ser una activitat gratuïta, cal recordar que el festival té un aforament limitat a 100 persones per dia. Per això, és imprescindible realitzar una inscripció prèvia enviant les dades personals (DNI, nom, e-mail i telèfon) a l’adreça de correu electrònic: info@posidonia2021.org. Les projeccions començaran puntualment a les 20:30 h.

No deixeu passar l'oportunitat de gaudir d'aquesta experiència cinematogràfica submarina, una finestra a la riquesa i la bellesa del nostre litoral.

L'edició anterior.
L'edició anterior.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive