Notícies relacionades
Així es balla el ‘Jo soc com tu’ de les Dissantes 2024

Vídeo: Així es balla el ‘Jo soc com tu’ d'aquest 2024

Publicat el tutorial de la coreografia que s’estrena dissabte a la festa dels 40 anys de Capgròs, que comença amb activitats infantils amb en Santi

El ‘Jo soc com tu’ del 2024, la cançó de Sara Roy que serà l’himne de les Dissantes i per tant una de les cançons de l’estiu a Mataró ja té coreografia. Complint amb el ritual de cada any, just després de fer-se pública la melodia la Fundació Maresme també ha publicat el tutorial sobre com ballar la cançó. Aquesta i la seva coreografia s’estrenen aquest dissabte fins els actes de la festa dels 40 anys de Capgròs, a la Plaça de Santa Anna.

El Jo soc com tu 2024 de Sara Roy ja té coreografia. Com és també tradició de la pròpia casa, la Fundació Maresme ha encomanat al col·lectiu Dans Invitro una coreografia que en el tutorial ballen usuaris de l’entitat i ballarines d’aquesta cooperativa mataronina. També com és habitual la coreografia del Jo soc com tu és molt fàcil de ballar i memoritzar i es basa en expressions de la llengua de signes. Així, en el decurs de la cançó, es representa gestualment conceptes com ànima, m’entens, nosaltres, créixer, agraïment o a tot arreu, a més òbviament del ‘jo soc com tu’ que cada any es representa de forma idèntica.

  • La coreografia del Jo soc com tu passa a estar sobre la taula d’usuaris de la Fundació i de tota la ciutadania que tenen fins el 20 de juliol per assajar-la i repetir-la.
  • El 20 de juliol, el dia de les Dissantes, es farà la tradicional flashmob amb milers de persones seguint la coreografia que ara es publica

 


L’estrena, aquest dissabte a la plaça de Santa Anna


La coreografia del Jo soc com tu s’estrenarà aquest dissabte 15 a la plaça de Santa Anna en el marc de la festa dels 40 anys de Capgròs. L’esdeveniment, que començarà a les 18h i s’allargarà fins poc després de la mitjanit, promet ser una festa popular oberta a tota la ciutadania, amb activitats i espectacles per a totes les edats, des de les propostes familiars i solidàries de la Fundació Maresme fins a la festa assegurada amb el popular DJ David Oleart, passant per la música en directe dels incombustibles D-Covers. Una celebració que és possible gràcies al patrocini d’ETL Global, Finques Pous, Gema Centres Mèdics, residències Can Boada, Laia i el Mirador i Torre d’Ara Business Center. 

Els actes començaran cap a les 18h amb un programa especialment pensat per a les famílies. En col·laboració amb la Fundació El Maresme, la figura emblemàtica d’en Santi animarà la tarda amb jocs inclusius i la lectura interpretada del seu conte, promovent valors d’inclusivitat i respecte entre els més petits. La part familiar culminarà amb la presentació de la coreografia “Jo sóc com tu 2024”, la cançó de les Dissantes creada aquest any per la cantautora Sara Roy. Aquesta serà una oportunitat única per assajar la flashmob que es presentarà durant la Festa Major de Les Santes, el 20 de juliol.

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive