Espectacle infantil 'Mentida podrida'
Espectacle infantil 'Mentida podrida'

Triple oferta infantil al Maresme aquest cap de setmana

Espectacles de titelles multidisciplinars protagonitzen l'oferta per al públic familar a Argentona, Arenys de Mar i Vilassar de Dalt

Tres muntatges en els que els putxinelis en són protagonistes, però també altres disciplines, completen la proposta del Maresme per al públic infantil. La Sala a Argentona, La Massa a Vilassar de Dalt i el Teatre Principal a Arenys de Mar seran els escenaris que els acolliran.


El clàssic 'Un vestit nou per a l'emperador' a Argentona

Un vestit nou per a l'emperador
Un vestit nou per a l'emperador


La companyia La Pera Llimonera Teatre porta a La Sala d'Argentona el clàssic 'Un vestit nou per a l'emperador'. Un espectacle de titelles on sa Majestat l’Emperador, tot i tenir l’armari ple a vessar, no està mai content amb el vestits que porta. Per satisfer-lo, el seu conseller fa una crida a  tots els sastres i modistes de l’Imperi per presentar els seus dissenys a  canvi d’una gran  recompensa. Aquest vestit haurà de ser diferent, únic, fantàstic, i meravellós. La notícia arriba a dos talentosos sastres estrangers capaços de confeccionar  vestits  amb propietats tan extraordinàries que mai ningú s’ha arribat a imaginar.

Fitxa: Diumenge 16, a les 18h a La Sala (pl. Nova, s/n) d'Argentona. Preu: consulteu


'Mentida podrida' al Principal d'Arenys de Mar

Mentida podrida
Mentida podrida


Un muntatge pluridisciplinar de titelles i actors aterra al Teatre Principal d'Arenys de Mar. La companyia Cal Teatre hi porta 'Mentida podrida'. Qui no ha dit mai una mentida? Qui digui que mai no ha mentit a l´escola, al carrer, a casa, jugant a futbol o a les cartes, estarà mentint. Menteixen a la tele i a internet. Els contes son una mentida. Mentides que amaguen veritats. Veritats que amaguen mentides. Mentida Podrida és un espectacle que proposa una reflexió sobre la mentida i la veritat a partir de l'història d´un nen que rebutja la realitat. Dos arquitectes, experts en crear mentides, l'ajudaran a crear una nova identitat.

Fitxa: Diumenge 16, a les 18h al Teatre Principal (c/ Església, 45-47) d'Arenys de Mar. Preu: 7 €


Espectacle de màscares i ombres a La Massa de Vilassar de Dalt

Somnis de sorra
Somnis de sorra


'Somnis de sorra' és el títol de l'espectacle de la companyia Borja Ytuquepintas que es podràs veure el diumenge 16 a La Massa Teatre de Vilassar de Dalt. De quin material estan fets els somnis? Els de Borja Ytuquepintas sempre es construeixen amb sorra, encara que no estan pensats perquè el vent se'ls emporti ni perquè una onada els esborri. Els somnis de Borja Ytuquepintas són delicats i lleugers però tenen prou força per quedar cisellats en la nostra memòria com si haguessin estat dibuixats a sobre d'una roca. No és gaire habitual que un escenari s'ompli de sorra, ni que aquesta sorra serveixi per construir mons impossibles, delicats dibuixos fets a sobre d'un vidre i projectats en una pantalla per donar a l'espectador l'oportunitat de contemplar amb quina facilitat es poden construir i enderrocar. Música, titelles i acrobàcies s'afegeixen a aquest espectacle que esperona, com pocs, la imaginació.

Fitxa: Diumenge 16, a les 18h a La Massa Teatre (pl. del Teatre 3) de Vilassar de Dalt

Arxivat a:

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive