Barcelona Bosc Urbà, un sorprenent parc d’aventures 
Barcelona Bosc Urbà, un sorprenent parc d’aventures 

Barcelona Bosc Urbà, un sorprenent parc d’aventures

Descobrim  el primer i únic parc d’aventures en alçada de Barcelona, el Bosc Urbà, ubicat al Bosc de Columnes de la plaça del Fòrum.

Amb un circuit familiar i un esportiu, Barcelona Bosc Urbà suposa tot un descobriment per poder gaudir d’una divertida experiència. El podem trobar ubicat al Bosc de Columnes de la plaça del Fòrum de la capital catalana, on ens esperen més de 30 atraccions d’aventura pensades per a tota la família. Amb la possibilitat de fer reserves per celebrar aniversaris i obert durant els caps de setmana i períodes de vacances, suposa un gran pla per poder gaudir del nostre temps lliure i d’una vetllada inoblidable. 

Tot sobre Barcelona Bosc Urbà 

Diversió, salts, adrenalina i altura és el que prometen que trobarem a Barcelona Bosc Urbà, un parc d’aventures en el que podem gaudir de tirolines, cames elàstiques i molt més. Segons la descripció que ens ofereixen a la web oficial del parc, aquests són els diferents circuits i serveiss als que podem accedir en funció de les nostre preferències i característiques:  

  • Circuit familiar: apte per a més grans de 8 anys i mínim 1,35 metres d'alçada amb 14 jocs d'habilitat a 5 metres d'alçada. De dificultat mitjana a baixa, aquests són les activitats que conté el circuit: sistema de seguretat click-it amb mosquetons intel·ligents, escala xemeneia, el pas de les piràmides, tirolina i tirolina estampada, pas a Morse, fugida del laberint, túnel de barrils i ponts serpentejant, d'anelles, de balancins, inquietant, creuat, tibetà i de puces. 
  • Circuit esportiu: una mica més exigent, apte per a majors d’11 anys i mínim 1,45 metres d’alçada. Presenta 15 jocs d’habilitat a 5 metres d’alçada, que són els següents: sistema de seguretat click-it amb mosquetons intel·ligents, escalada a l’infern, tirolines diverses, slackline, trapezi, wild step, la gran liana, anelles infernals, xarxes i preses, skate aeri, ponts trencat i d’escales i fugida en laberint.
  • Jumping en altura: dirigida a totes les edats a partir dels 5 anys (menors de 7 acompanyats d’un adult que també faci l’activitat).  Es tracta d’un espai situat a 5 metres d’alçada es pot saltar com si es tractés en un llit elàstic. Consta d’un habitacle cobert pels 4 costats on no es necessita de cap arnés ni subjecció, ja que els accessos estan pensats perquè petits i grans accedeixin amb la màxima seguretat i diversió. Les sessions són de 30 minuts amb un aforament màxim de 10 persones per xarxa.
  • Food truck del bosc: on es vénen una sèrie d’àpats pensats per als més petits i grans de la casa com hamburgueses, crepes, tapes, cafès i refrescs. 

Les activitats són a l’aire lliure, però també estan protegides del sol i la pluja per evitar possibles inconvenients meteorològics. Totes estan sotmeses a rigorosos sistemes de seguretat per assegurar-se de que es tracta d’una experiència segura on podem deixar que els nostres fills s’ho passin bé sense patir. Quant a les reserves per assegurar-nos de tenir la plaça lliure el dia i hora que ens interessi, es poden fer a través de la web. 

Font: barcelonaboscurba

 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive