Effugium Operación Boom
Notícies relacionades
Effugium Operación Boom

Effugium: un Escape Room imprescindible

Effugium és el pioner dels Escape Room de Mataró i El Maresme i compta amb més d’una proposta per a tots els públics.

Effugium és un dels millors Room Escapes on es pot anar a jugar actualment, ja que és un Escape Room autèntic. La seva essència és la barreja perfecta perquè compta amb una gran quantitat de proves a l'estil dels jocs clàssics, però amb mecanismes i una decoració molt original i divertida.

Dins de la seva cartera de propostes destaquen: "Operativo BOOM", adequat per a adults i per a jugar en família; "La Mafia", un joc divertit i cultural pels carrers del centre de Mataró; i "Super SWATS", un joc adaptat per a nens i nenes d'entre 7 i 12 anys. Són tres propostes diferents i molt potents que encaixen amb tot tipus de grups i edats. Les detallarem a continuació.


Operativo 'Boom'


Convertir-se en un expert en explosius mai havia estat tan emocionant. Els jugadors trobaran la ciutat de Tajemnica desallotjada per les autoritats i no serà fàcil trobar la bomba i desactivar-la a temps. Si ho aconsegueixen, els estarem eternament agraïts i formaran part de la nostra ciutat per sempre.

Els participants hauran de demostrar que han estat escollits perquè ningú ho podria fer millor. Per completar la missió, els jugadors hauran de resoldre enigmes, superar reptes i desxifrar misteris. Sense necessitat de fer ús de la força física, la col·laboració i l'organització seran clau. La lògica, la destresa i la comunicació entre els membres seran essencials per avançar en el joc. Tots els jugadors seran protagonistes i peces fonamentals per a l'èxit de l'equip.

foto 2
 

Super Swats


Només per a autèntics Super SWATS disposats a salvar la ciutat i amb moltes ganes de passar-ho bé. Ser un expert artificier mai havia sigut tant divertit!

Aquesta aventura posa a prova la vostra agudesa i enginy de forma estratègica de manera que si aconseguiu desxifrar cadascun dels enigmes, proves i endevinalles sereu reconeguts per Gecko, el cap dels Super SWATS, tal i com mereixeu

foto 3
 

La Mafia


Unir-se a la família Caruso no és una tasca senzilla. En aquest joc d'astúcia i habilitat, els participants hauran de demostrar la seva perspicàcia, bon humor, intel·ligència i discreció per guanyar-se la confiança del temut Capo di Tutti Capi.

Si esteu interessats en obtenir els privilegis que tenen els ciutadans sota la protecció de la màfia, podeu contactar amb el Capo di Tutti Capi, l'Antonello Caruso, però haureu de demostrar que sou dignes. Sigueu discrets i no esgotis la seva paciència. Si no sou aptes, comprendreu que no us deixarà escapar...

foto 4
 

 

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive