Mishima, una de les pedres angulars del nou pop català, presenta al Clap el proper divendres 9 a la nit “Ara i res”, el seu darrer àlbum.

Divendres 9, a les 22h al Clap (c/ Serra i Moret, 6). Preu: 12 € anticipada; 15 € taquilla

Del Primavera Sound al SummerStage de Nova York, de Berlín a Donosti, de Múrcia al seu ja clàssic tancament de gira a l’Apolo, Mishima van contagiar al món de “L’ànsia que cura” (2014), un exercici de depuració de la forma en què perseveren, amb la publicació del seu nou àlbum, “Ara i res”, presentat el maig del passat 2017. Enregistrat tres anys després, i de nou amb Peter Deimel a Black Box Studio (Angers, França), el vuitè disc del quintet barceloní insisteix en la seva característica doble aposta per la contundència en el so i una cura especial en les lletres.

El fragment final del poema “Tot són preguntes”, de Joan Vinyoli, és la inspiració i punt de partida de la nova creació de Mishima. “Ara i res”, títol furtat del poema de Vinyoli, és el nou àlbum dels barcelonins integrat per 11 temes que destaca per ser una de les seves obres més àmplies i lluminoses de la formació, que alhora manté intactes les senyes d’identitat del grup català. Definitivament és el seu disc més pop.