La capital del Maresme serà l’escenari, del 7 al 9 de juny, de la segona edició del Sonic June, un festival organitzat per l’associació cultural Aiguamoll Música, que pretén apropar la música independent i alternativa a tots els públics.

El cartell el componen projectes com el de Balago, duo de la Garriga que s’ha consolidat com la banda electrònica més important i amb més trajectòria de Catalunya, o Her Little Donkey que acaben de publicar el seu segon disc, “Where’s The Glow”. També hi participaran Jaqueta de Xandall i Iou3r, dos projectes sorgits de la dissolució de la mítica banda d’Aloud Music (lo: muêso). Parallamps visitaran per primera vegada Mataró i Nara is Neus arribarà recent aterrada de París amb el seu ‘synthwave’, per crear passatges propers a la banda sonora.

L’escena local estarà ben representada en aquesta segona edició amb Vltravisión, Vibora Umbra i els discjòqueis del Maresme Poetry Boy (Marina Salmon), i + Bridge.

Les cites

  • Divendres 7 - 19h a Casa Paco: Poetry Boy + Bridge
  • Dissabte 8 - 12h al Bar de Capgrossos: Her Little Donkey i Chaqueta de Chandal
  • Dissabte 8 - 17.30h a Dòria Llibres: últim programa de la teamporada del Radiocassette amb les actuacions de Namina i Muttura
  • Dissabte 8 - 20h al Foment Mataroní: Nara is Neus, Balago, Víbora Umbra i Iou3R
  • Diumenge 9 - 12h al Bar de Capgrossos: Pararrayos i Vltravision