El Teatre Principal d'Arenys de Mar serà l'escenari, el proper diumenge dia 10 a partir de les 7 de la tarda, de l'espectacle musical "Rise" a càrrec del trio de veus negres The Sey Sisters.

Diumenge 10, a les 19h al Teatre Principal (c/ Església 45-47) d'Arenys de Mar. Preu: 12 €

Un espectacle que convida a viure un sentit viatge musical des del gospel fins la música africana, passant pel soul; cants impregnats de profunda emoció surgeixen de la lliuta contra la injustícia, la defensa dels drets humans i l’esperança en el futur. "Rise" és una crida a la revolució personal. És una crida a l’acceptació personal i col·lectiva.

"Rise" neix de la necessitat de The Sey Sisters d’expressar-se des del que són: dones nascudes a Catalunya i negres amb les seves inquietuds, les seves pors i les seves fortaleses. Ha nascut des de la necessitat de visibilitzar un sector social que molt poques vegades es té en compte, el col·lectiu afro i les/els afrodescendents. Aquelles i aquells que són descendència de persones migrades que, tot i haver nascut i crescut a Catalunya lluiten cada dia perquè el seu color de pell no determini qui som.

The Sey Sisters, amb una indumentària que fusiona la tradició africana amb la cultura europea, comparteixen aquest projecte amb el pianista i saxofonista Albert Bartolomé, amb qui completen un magnífic cercle de bona energia i aire fresc que defineixen els seus espectacles.