La regidoria de Solidaritat de l’Ajuntament d’Argentona  organitza un concert a la Sala d’Argentona el pròxim 28 de juny a les 20 hores a favor de les persones refugiades i migrades amb el títol “Fugir per sobreviure”, a càrrec de la Coral Primavera per la Pau, entitat que des de fa 35 anys realitza recitals  per la pau i la solidaritat oberts a tota la ciutadania.

Divendres 28, a les 20h a La Sala (pl. Nova, s/n) d'Argentona

En el repertori de cançons hi haurà  el tema “Mediterrània” que ens parla de l’acolliment dels refugiats.

Aquest concert ha estat organitzat amb la col·laboració i el suport de l’entitat Vivim drets d’Argentona que treballa per visibilitzar la situació de les persones que segueixen fugint de casa seva a causa dels conflictes,  la situació econòmica i política que viuen als seus països d’origen.

L’acte té com a objectiu donar a conèixer la realitat de les persones migrades i refugiades i pretén alhora recaptar fons que seran destinats a garantir la defensa dels Drets Humans de les persones confinades als anomenats camps de refugiats.

Les entrades pel concert seran numerades i estaran disponibles a partir del dia 25 de juny a l’OAC, a través del portal tincticket  i una hora abans de l'espectacle a la taquilla de La Sala.