‘Un batec alhora’ és un dels grans títols que ha donat la literatura juvenil recent. Obra de l’autora nord-americana Sharon Creech, va ser tot un fenomen editorial quan es va publicar l’any 2004, i des de llavors ha venut més de 100.000 còpies. Explica la historia de l’Annie, una nena de dotze anys a qui li encanta córrer descalça, passar l’estona amb el seu avi i dibuixar. A les portes de l’adolescència, la vida li canvia quan el seu estimat avi comença a perdre la memòria i la seva mare queda embarassada.

Dissabte 19. A les 20.30h a Dòria Llibres (C/Argentona, 24). 

Bona part de l’originalitat d’aquesta historia agredolça, que aborda temes com la família, l’amistat o la mort, és la manera com està escrita, en vers lliure i amb un llenguatge senzill i directe. És una mostra del talent de Creech, una de les millors autores de literatura infantil i juvenil dels EEUU. 

Dòria Llibres acull dissabte la presentació del llibre, que ara el lector català pot descobrir gràcies a l’editorial Nandibú. Serà una vetllada al capvespre ben especial, que comptarà amb l’escriptora mataronina Lola Casas, la veu d’Imane Akandouch i diverses sorpreses ben dolces.