"Teatra, dansa, musika, sirc, magia i mes cosas". Gairebé a cada paraula, una falta d'ortografia. Qui ho ha escrit no és pas un illetrat, sinó que hi ha una intencionalitat al darrere. Es tracta d'una frase que apareix a la campanya de promoció de 'Sortim en família', un cicle d'arts escèniques per al públic infantil que duu a terme Cultura de l'Ajuntament de Mataró. La crida a les famílies per assistir als espectacles de teatre, dansa i circ es fa amb paraules repletes d'errors ortogràfics. 

Aquest fet ha generat força rebombori a Mataró, especialment a les xarxes socials. A resposta d'un tuit del periodista Jordi Pujolar, des de Cultura de l'Ajuntament afirmaven el següent. "Preteníem fer una picada d’ull als infants que estan aprenent a escriure i que encara no coneixen les normes ortogràfiques". Una explicació que no ha convençut pas a tothom, ja que molta gent entén que avui en dia aconseguir que els infants escriguin correctament el català és una tasca complicada, davant de la incorporació de moltes paraules en altres llengües i pel pes de les noves tecnologies i la manera com s'empra el llenguatge a través d'elles. 

La campanya també ha arribat a l'àmbit de la política. ERC ha demanat que hi hagi "una rectificació immediata d'aquesta inapropiada campanya" i que els consta "el malestar dels docents de la ciutat" davant la mateixa.