El nou Parc Central acull a partir d’aquest divendres 7 de juny una nova edició de la Fira d’Atraccions i la Fireta de Primavera, que ocupen una superfície de 9.000 m2.

Del 7 al 16 de juny al Parc Central

La Fira, que enguany tindrà lloc fins al diumenge 16, ocupa l’espai firal, l’esplanada de Josep Reniu i Calvet i la plaça de la Música, al nou Parc Central. Hi haurà 126 atraccions i casetes de fira, distribuïdes en funció del públic a qui s’adrecen.

Enguany no hi haurà la ‘noria’, però si que hi hauran dues atraccions noves: l’Skylab, una de ben clàssica només apta per als més valents que torna a Mataró renovada, i el Passatge del Terror.

Els bars i restaurants estaran instal·lats a l’interior de l’antic Parc Central. Hi haurà un total de deu establiments, que obriran els divendres i vigílies de festius fins a les 3 de la matinada, i la resta de dies fins a la mitjanit. Els caps de setmana obriran a partir de les 11h. E el dia 12 a les 21h hi ha prevista l’actuació del Grup d’havaneres Barca de Mitjana.

La Fira estarà oberta divendres i vigílies festius fins a les 3h; dilluns 10 i dimecres 12  fins a les 24h i, la resta de dies, fins a les 23h. Pel que fa a l’horari d’obertura, els dies laborables la Fira obrirà a les 17h i, els caps de setmana i festius, a les 16.30h.

Promocions especials
Dimecres 12 de juny se celebrarà un dia amb promocions especials en el que s’aplicaran descomptes del 50% en el preu dels tiquets de les atraccions.