El cap de setmana del 19 i 20 d’octubre, Canyamars acollirà accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.

Dissabte 19 i diumenge 20 a diversos indrets de Canyamars

Després d’una darrera edició, la de l’any 2018, marcada i condicionada per la pluja, aquest 2019 la Fira del Bosc-Canyamars Medieval encara una nova cita lúdica amb un ambiciós programa de propostes per a tota la família.

Els dies 19 i 20 d’octubre, totes aquelles persones que s’acostin al nucli de Canyamars podran gaudir d’una postal on deixar-se anar, transportar-se segles enrere i gaudir i reviure la màgia, el paisatge, els costums i els trets característics de l’època medieval.

En aquest sentit, des del Pou del Glaç fins a l’església de Sant Esteve de Canyamars, els assistents es trobaran amb un nucli festiu i transformat, amb els seus carrers i carrerons, racons places i placetes engalanats per a l’ocasió. Així, al llarg d’un cap de setmana, i en un entorn natural immillorable, els visitants podran prendre part d’accions teatralitzades, recreacions històriques, música i dansa, parades d’artesania i gastronomia, demostracions d’oficis i jocs.