L’escriptor i professor de la Universitat Ramon Llull, el Doctor Ferran Sáez Mateu, serà l’encarregat de la conferència que tindrà lloc a l’Ajuntament el proper dijous 12 a la tarda amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya. Un acte coorganitzat per Òmnium Cultural i l’Ajuntament de Mataró en el que Sáez imptartirà la xerrada “Els valors en joc durant el procés català”.

Per altra banda, i també a l’entorn de la Diada, dissabte 7 la plaça de Santa Anna acollirà una ballada de sardanes amb la Cobla Premià. Dimarts 10, a partir de les 21.30h es farà la marxa de torxes des del Sant Sebastià fins a l’Ajuntament on s’hi llegirà el Manifest a càrrec d’Òmnium. Finalment, dimecres 11 a les 10.30h tindrà lloc la tradicional ofrena floral a la plaça Rafael Casanova, que comptarà amb  les actuacions del Cor Madrigalista i de l’Esbart Dansaire Mestres del Gai Saber.

Les cites

  • Dissabte 7 - 19h a pl. Sta. Anna: sardanes amb la Cobla Premià.
  • Dimarts 10 - 21.30h a la Riera amb c/ Barcelona: marxa de torxes fins a l’Ajuntament.
  • Dimecres 11 - 10.30h a la pl. Rafael Casanova: ofrena floral amb les actuacions del Cor Madrigalista de Mataró i de l’Esbart Dansaire Mestres del Gai Saber.
  • Dijous 12 - 19h a l’Ajuntament: “Els valors en joc durant el procés català”, conferència a càrrec de Ferran Sáez Mateu.