L’espai cultural La Destil·leria, davant la impossibilitat de rebre visites durant aquests dies de confinament, comparteix la seva activitat cultural a través de les xaxes socials.

D’aquesta manera, convida a visitar la mostra que actualment està exposada a les seves sales, “Introyectos” de Xavier Rosales, a través de fotografies penjades al seu perfil de facebook. “Introyectos” és una exhibició fotogràfica que es vehicula a través de l’art de l’intervencionisme. Una manera de treballar la composició de la imatge que consisteix en l’omissió i adhesió d’elements en una fotografia original.

Per altra banda, i mostrant la seva vesratilitat, La Destil·leria també comparteix a través del seu canal de facebook l’obra ‘Misèria’. Un muntatge que es va està representant en diferents períodes de temps a l’espai cultural mataroní i que es va haver de prorrogar en diverses ocasions deugt a l’èxit que va tenir.

"Misèria". Foto: E.Lucena

L’espectacle és una adaptació teatral en petit format de la novel·la de Stephen King, dirigida per Pere Vàzquez i amb uns brillants Xavier Codony i Lidia Rovira Comas a l’escenari, en els papers de l’accidentat escriptor d’èxit Paul Sheldon i de la fanàtica infermera Annie Wilkes.