Després de les estrenes de “Medea” d’Esteve Albert i de “Demà coneixeràs en Klein” de Toni Cabré, la Sala Cabanyes torna a Can Gassol amb una obra d’un autor també maresmenc, Pere Riera, guanyadora del premi del Teatre Nacional de Catalunya T6.

Dies 3, 4 (20.30h), 5 (19h), 10, 11 (20.30h) i 12 (19h) a Can Gassol (pl. Pepa Maca, 15). Preu: 6 €

“Lluny de Nuuk” és el retrat d’un nucli familiar que viu instal·lat en una harmonia aparent. Una família es reuneix amb motiu del casament d’una de les filles. La trobada, en principi, ha de comportar el retrobament emocionat de tots els membres del clan. Però la descoberta d’un fet inesperat servirà com a detonant de tot un seguit de situacions crítiques: un munt de secrets sortiran a la superfície, i en conèixer allò que han ignorat durant tants anys, els personatges descobriran que aquells que creien tan propers són, en realitat, uns autèntics desconeguts.

Es tracta d’una història que, dirigida per Joan Peran, s’introdueix en el microcosmos d’una família que viu a base de silencis, de secrets no compartits i de mirades que fan mal. Una desmitificació de la família que posa al descobert que aquelles persones que creus properes són en realitat autèntics desconeguts.