L'èxit de 'Frozen' de l'any 2013 ha porta a la factoria Disney a estrenar-ne una segona part a la gran pantalla, que sota la direcció de Jennifer Lee i Chris Buck s'estrena aquest divendres 22. També s'estrenen el drama dirigit per Benito Zambrano i protagonitzat Luis Tosar, Luis Callejo i Jaime López 'Intemperie', i el thriller dirigit per Paco Cabezas i protagonitzat per Mario Casas 'Adios'.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'Frozen 2'
Dir.: Chris Buck, Jennifer Lee.

FROZEN2

Seqüel·la de l'exitosa cinta d'animació protagonitzada per les germanes Elsa i Anna, 'Frozen 2' arriba als cinemes doblada al català. La pel·lícula aprofundeix en l'origen la família de les protagonistes i desenvolupa la relació amb els seus pares, desvetllant alguns dels antics secrets familiars que alteraran la vida del regne d'Arandelle. Per lluitar contra l'amenaça, Elsa, Anna, Kristoff, Olaf i Sven han d'introduir-se al bosc encantat per descobrir els secrets que els seus pares els van amagar per resoldre els errors del passa que van enfrontar Arandelle i el poble dels boscos.


'Intemperie'
Dir.: Benito Zambrano. Int.: Luis Tosar, Luis Callejo, Vicente Romero, Manolo Caro...

INTEMPERIE

Drama dirigit per Benito Zambrano i protagonitzat Luis Tosar, Luis Callejo i Jaime López, narra la història d'un nen que s'ha escapat d'un poble sent els crits d'uns homes que el busquen. Volent-se allunyar de l'infern del que fuig, els seus perseguidors al servei del capatàs del poble, els seus passes es creuaran amb els d'un pastor que li ofereix protecció i que, a partir d'aquest moment, tot canviarà.


'Adiós'
Dir.: Paco Cabezas. Int.: Mario Casas, Natalia de Molina, Ruth Díaz, Carlos Bardem...

ADIOS

Thriller dirigit per Paco Cabezas protagonitzat per Juan (Mario Casas), pres de tercer grau i pare de família que té un permís per sortir de la presó i assistir a la comunió de la seva filla a Sevilla. Però la mort accidental de la nena destapa un entramat de corrupció policial i de narcotràfic que acaba a les mans de l'Eli, una inspectora que haurà d'enfrontar els recels d'un sector de la policia i del pare de la nena, que vol prendre's la justícia per la seva banda.


'Ardara'
Ficció amb formes de documental, la cinta reconstrueix el viatge de tres joves a un poble irlandès del qual mai van tornar. Un noi de Menorca segueix els seus passes per un poble coster de l'Úlster que els seus pares van fer anys enrere. Allà coneix dues actrius de Barcelona que també estan de viatge i tots tres desapareixen. A través dels ulls de les persones que els van conèixer, el film segueix el rastre que van deixar en forma de gravacions de vídeo. Una història que reflexiona sobre l'acte mateix d'explicar les coses, de representar-les i de posar-hi un nom.
'Ardara' és, a més, la primera pel·lícula de Bruna Cusí, rodada abans que saltés a la primera línia amb papers a pel·lícules com 'Incerta glòria' o 'Estiu 1993', amb què va guanyar el Goya a Millor Actriu Revelació.


'Los miserables'
Basat en el curtmetratge homònim i estrena en el llargmetratge del director francès d'origen malià Ladj Ly, la película retrata la vida en un barri deprimit als afores de París. Stéphane (Damien Bonnard), un policia recent arribat a Cherburg, s'uneix a la brigada contra el crim de Montfermeil. A l'equip, s'hi troba els agents Chris i Gwada (Alexis Manenti i Djibril Zonga), coneguts per utilitzar mètodes d'investigació de dubtosa legalitat.
Stéphane haurà de negociar amb els gàngsters del barri i aprendre's a moure en un món criminal. Durant una detenció, i aprofitant un error dels afents, un dron grava tots els seus moviments.


'¿Dónde está mi cuerpo?'
Film d'animació dirigit per Jérémy Clapin que se centra en el viatge d'una mà tallada que s'escapa d'un laboratori amb l'objectiu de trobar el cos al qual pertany. A mesura que avança pels escorcolls de París, recorda la seva vida amb el jove al qual estava lligat, fins que coneix a Gabrielle.


'Historia de un matrimonio'
Un director de teatre i la seva dona actriu lluiten per superar un divorci que els porta a l'extrem tant en allò personal com en allò creatiu. Film dirigit per Noah Baumbach i protagonitzat per Scarlett Johansson i Adam Driver.


'La vida invisible de Eurídice Gusmão'
La pel·lícula té lloc a Rio de Janeiro el 1950. A la conservadora casa de la família portuguesa Gusmão, Eurídice, de 18 anys i Guida, de 20, són dues inseparables germanes que es procuren un espai segur per a les seves esperances i aspiracions. Mentre Guida té en la seva germana petita una confident, Eurídice hi troba l'alè que necessita per perseguir el somni de convertir-se en pianista professional.