El cineasta Paco Plaza, director de l'aclamada cinta de terror 'Veronica' i codirector de 'REC' amb Jaume Balagueró, estrena aquest divendres la seva nova pel·lícula 'Quien a hierro mata' que mescla el thriller amb el drama familiar i el narcotràfic a Galícia com a context. El director d''El professional' ('Léon'), Luc Besson, estrena aquest divendres el thriller d'acció 'Anna' en una setmana en què també s'estrenen 'Dora y La Ciudad Perdida', dirigida per James Bobin, una adaptació dels famosos dibuixos animats 'Dora l'exploradora', i 'Objetivo: Washington D.C.' dirigida per Ric Roman Waugh.

Veure cartelleres de Cinesa Mataró Parc, Ocine Arenys i Foment Mataroní.


'Quien a hierro mata'
Dir.: Paco Plaza. Int.: Luis Tosar, María Vázquez, Tania Lamata, Ismael Martínez...​

QUIENAHIERROMATA

En Mario, el protagonista de 'Quien a hierro mata', viu en un petit poble de la costa de Galícia. Treballa en una residència de persones de la tercera edat i tothom l'aprecia. Quan el narcotraficant més famós de la zona Antonio Padín surt de la presó i ingressa a la residència, en Mario intentarà que se senti allí com si estigués a casa. Poc després que arribi a la residència, els dos fills d'Antonio Padín, Kike i Toño, es posen al capdavant del negoci familiar. En Kike ingressa a la presó deixant molts deutes, mentre que en Toño intentarà que el seu pare els assumeixi. En Mario, que és a punt de tenir un fill, jugarà un important paper en el desenvolupament de la trama. 


'Anna'
Dir.: Luc Besson. Int.: Sasha Luss, Helen Mirren, Luke Evans, Cillian Murphy...

ANNA

El famós director Luc Besson torna a la gran pantalla amb el thriller d'acció 'Anna' protagonitzada per Sasha Luss. Sota la bellesa d'Anna Poliatova s'amaga un gran secret i és la possibilitat de convertir-se en un dels assassins governamentals més terribles de tot el món. A més de Sasha Luss també actuen a la cinta Cillian Murphy i Luke Evans.


'Dora y La Ciudad Perdida'
Dir.: James Bobin. Int.: Isabela Moner, Eugenio Derbez, Eva Longoria, Michael Peña...

DORAYLACIUDADPERDIDA

Aquesta setmana s'estrena 'Dora y La Ciudad Perdida', dirigida per James Bobin, una adaptació dels famosos dibuixos animats 'Dora l'exploradora'. Dora, interpretada per Isabela Moner, viurà una perillosa aventura: la seva arribada a l'institut. Allí es posarà al capdavant d'un equip format pel Botas, un mico, en Diego (Jeffrey Wahlberg), un misteriós habitant de la jungla (Eugenio Derbez) i un desorganitzat grup d'adolescents en una aventura en la qual hauran de salvar el seus pares (Eva Longoria i Michael Peña) i resoldre un misteri amagat en una ciutat perduda d'or. 


'Objetivo: Washington D.C.'
Dir.: Ric Roman Waugh. Int.: Gerard Butler, Morgan Freeman, Piper Perabo, Lance Reddick...

OBJETIVOWASHINGTOND.C.

El film d'acció 'Objetivo: Washington D.C.' dirigida per Ric Roman Waugh és la tercera cinta de la saga que va arrencar amb el film 'Objetivo: La Casa Blanca', que segueix els passos de l'exsoldat Mike Banning, agent del Servei Secret d'Estats Units, interpretat per Gerard Butler. En aquesta ocasió el president nord-americà, Allan Trumbull (Morgan Freeman), queda en coma després d'un intent d'assassinat i Mike Banning serà injustament acusat de perpetrar-lo. 


'Tu fotografía'
Ritesh Batra és el director del drama 'Tu fotografía'. Rafi (Nawazuddin Siddiqui) va arribar a Mumbai des d'un petit poble per guanyar diners i pagar un antic deute familiar. Treballa com a fotògraf al carrer i envia tots els diners a la seva àvia, Dadi (Farrukh Jaffar), amb l'esperança de recuperar la seva llar. La seva àvia però l'insisteix en què es casi i ell li fa arribar la fotografia d'una tímida estrangera anomenada Miloni (Sanya Malhotra), dient que és la seva promesa. Quan la seva àvia decideix organitzar una reunió familiar, en Rafi la busca i li implora que es faci passar per la seva promesa.