Torna al Cafè de Mar una nova cita amb el cicle ‘El documental del mes’. El proper dimecres 13 a les 19h, de la mà de Clack i DocsBarcelona del Mes es projectarà “Bobbi Jene” un documental dirigit per Elvira Lind sobre aquesta prestigiosa ballarina.

Dimecres 13, a les 19h al Cafè de Mar (c/ Sta. Rita, 1). Preu: taq. inversa

El film narra com després de 10 anys d’èxit i fama a Israel, la prestigiosa ballarina Bobbi Jene pren la difícil decisió de tornar als Estats Units i treballar de forma independent. Amb 30 anys, i bojament enamorada d’un jove ballarí israelià, haurà d’afrontar les conseqüències de deixar l’estabilitat i la zona de confort i lluitar pel seu art en solitari, que esdevindrà més personal i trencador que mai.

El documental mostra la lluita d’una dona per la seva independència, tornant a un país que va preferir deixar anys enrere i a una família de fortes conviccions catòliques. Aquest nou entorn, lluny d’aturar-la, farà aflorar en ella tota la seva creativitat, imposant-se a l’escena de Nova York amb una intensa i violenta peça de dansa en la qual posarà a prova el seu propi llindar de dolor i la seva resistència emocional.