MG 8934
MG 8934

Zer Collection, la marca de roba del futur 'made in' Mataró que ja pots vestir avui

L’empresa, amb seu al TecnoCampus, opta per les tècniques de fabricació digital per a la seva marca de roba urbana, minimalista i sofisticada

Les empreses del sector tèxtil no tenen més remei que apostar per les noves tecnologies i la innovació si volen sobreviure avui en un món global i competitiu. A Mataró i al Maresme, on el sector sempre ha gaudit de gran importància i segueix ben viu malgrat les múltiples crisis que ha patit, hi ha diverses firmes que ho estan fent amb molt convenciment. Una d’elles és Zer Collection, impulsada per Núria Costa i Ane Castro, amb seu a la Incubadora del TecnoCampus. Zer Collection va ser la guanyadora d’un dels premis Creatic de 2018, i ha participat en el programa Reimagine Textile que promou TecnoCampus. “Són coses que han suposat un gran impuls ja que han fet que confiéssim en nosaltres mateixes i en l’empresa”, relaten les impulsores del projecte.

Zer Collection es presenta com la marca de roba del futur que ja pots vestir avui. Les seves responsables s’han marcat com a objectiu l’ús de les tècniques de fabricació digital més punteres, com ara la impressió 3D, la bordadora industrial o l’escàner corporal, per a dissenyar les seves peces de roba. “El nostre objectiu és digitalitzar tots els patronatges per produir el teixit necessari per a cada cas, i escollir la tecnologia més idònia que emprarem”, expliquen. Un sistema que també aposta per la sostenibilitat, ja que al contrari que els processos productius tradicionals del sector tèxtil, no desaprofita gens de material i per tant no genera residus. Les seves impulsores aposten per la producció local, treballant amb tallers del Maresme, Barcelona i el Vallès.

 MG 8934

L’empresa s’ha posat en marxa aquest 2019 i aquest estiu traurà a la venda les seves primeres col·leccions. Es tracta de roba unisex d’estil urbà, esportiu, minimalista i molt sofisticada, per a amants de l’art i del disseny, que no tenen por a vestir de manera innovadora i arriscada. 

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive