emprenedor yosuno
emprenedor yosuno

Yosuno, el ‘branding’ que marca la diferència a través de la música

Es tracta d'una empresa mataronina dedicada a l’audiobranding que busca personalitzar les marques a través de música original i pròpia que encaixi amb el que volen transmetre

Yosuno és el projecte empresarial de Paul Klason, Kiku Roure i Armando Erenas, destinat al món de l’audiobranding i relacionat amb tot el que és la música i els efectes en la marca sonora de les empreses. “Ens dediquem al disseny de la marca sonora d’una companyia i tot el que està relacionat  amb el procés de creació de peces musicals per anuncis, campanyes a xarxes socials i en tots els espais on cal comptar amb un bon reconeixement auditiu”, expliquen els seus creadors. Per ells, el més important és entendre que hi ha “una sobresaturació del mercat en quant a imatge però no en logotips sonors”, i posen d’exemple l’efecte que sona quan surten les lletres de Netflix. Identificable i que marca la diferència.

S’encarreguen de crear música i efectes totalment originals i personalitzats per a cada empresa per poder oferir un pas més en la personalització de la publicitat i el màrqueting. Van trobar un impuls amb el TecnoCampus a través del programa InnoEmprèn, on van presentar candidatura, van ser acceptats i van estar uns cinc mesos formant-se. “Vam estar en contacte amb professionals de tot tipus i ens van ajudar a enfocar el prohjecte, fer un pla d’empresa i guiar-nos en tot el procés per trobar les respostes a les preguntes que teníem”, relaten.

Yosuno es va constituir finalment a principis de març i  entra de ple en un mercat que no té molta competència i on es poden especialitzar i diferenciar. Tot plegat, treballant amb el valor afegit del sistema de tecnologia auditiva binaural 3D amb la que treballen i l’equip d’I+D sonor que busquen nous mètodes de creació sonora constantment.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive