Ca l'Arenas
Ca l'Arenas

capgros.com

Visita guiada a Ca l'Arenas, centre d'art del Museu de Mataró

Durant la visita es farà un recorregut per conèixer els trets arquitectònics més rellevants de la casa Arenas

El Museu de Mataró proposa un recorregut per conèixer l'arquitectura de la casa Arenas, la figura de l'artista i la rellevància de la col·lecció d'art que s'hi conserva i exhibeix.

Dissabte 9, a les 18h a Ca l'Arenas (c/ Argentona, 64). Preu: gratuït

Durant la visita es farà un recorregut per conèixer els trets arquitectònics més rellevants de la casa Arenas, obra de l'arquitecte mataroní Emili Cabanyes, construïda a finals del segle XIX, a través de les transformacions que s'hi ha fet per convertir-la en un espai per a la conservació i difusió de l'art a Mataró.

L'edifici és un immoble característic de l'eclecticisme estilístic de l'època de construcció, amb elements compositius d'influència anglesa i del primer Modernisme. Ens fixarem especialment en els elements originals conservats: la façana original i, a la planta baixa, la distribució d'estances on s'han restituït fusteries, vidres glaçats i paviments hidràulics, així com la decoració de l’habitació art decó. El recorregut per les exposicions permetrà copsar la rellevància del llegat Arenas, així com fer un tast de l'activitat artística a la ciutat i de les col·leccions que s'hi exhibeixen.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive