capgros.com

Una jornada divulga la funció dels alguers de posidònia

L'acte forma part de les activitats que Mataró prepara en motiu del Fòrum de les Cultures

L'alguer de posidònia més extens de la comarca del Maresme està localitzat justament enfront de Mataró i ha estat objecte de recerca i seguiment durant molts anys, no només per la seva riquesa i diversitat sinó també perquè es tracta d'un dels alguers més ben conservats de les comarques de Barcelona.

Amb l'objectiu de divulgar el seu paper i el seu estat, la regidoria de Ciutat Sostenible i diverses entitats han decidit organitzar una jornada que tindrà lloc a la biblioteca Pompeu Fabra avui dissabte, dia 5, sota el títol Litoral i sostenibilitat: la funció dels alguers de posidònia.

Es tracta d'una de les principals activitats que durà a terme Mataró en relació al Fòrum de les Cultures. Hi participaran Joandomènec Ros i Javier Romero, catedràtic i professor de la Universitat de Barcelona, Gregori Muñoz-Ramos, biòleg de l'Escola del Mar de Barcleona i Charles François Boudouresque, president de GIS Posidonie.

L'endemà diumenge dia 6 tindrà lloc una jornada pràctica de treball submarí per obtenir les dades anuals sobre l'estat de l'alguer de Mataró a l'estació Mataró II, situada a vint metres de fondària. Per a inscriure's-hi es pot trucar al telèfon 93.790.45.22 (Centre d'immersió Blaumar)

Dissabte dia 5 • A les 9 del matí a la biblioteca Pompeu Fabra. Inscripcions al 010.

Arxivat a:

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive