Capgros.com

Un gran espectacle teatral denunciarà la Guerra a l'Iraq

El muntatge, que s'estrenarà el dia 18 de juliol i s'inclou dins la programació de Les Santes, consisteix en una quarantena de monòlegs d'iraquians ficticis que acaben morint. Hi participen més de vuitanta persones entre actors, autors i tècnics.

Josep Rodri n'és el promotor i l'ideòleg. La seva idea era expressar artísticament la ràbia que li ha provocat un conflicte bèl·lic injustificat i innecessari. Per això va contactar amb una sèrie de "còmplices" de diferents àmbits que volguessin escriure, i amb responsables de l'Aula de Teatre i de la Sala Cabañes que organitzessin l'apartat artístic. El col·lectiu, que es va batejar amb el nom de "Teatre per la pau", va demanar i va trobar suport en el Patronat Municipal de Cultura. D'aquesta manera es va poder posar fil a l'agulla.

El muntatge, titulat Morir a Bagdad, es presentarà dins la programació de Santes, tot i que tal i com explica Rodri, "no estava pensat per la Festa Major". L'estrena està prevista pel dia 18 de juliol. Fins el dia 22 es faran set representacions a l'Hort del Rector de Santa Maria. El cartell de presentació és obra de Jordi Cuyàs. Els detalls de la funció no s'han volgut desvetllar per tal de mantenir l'expectació.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive