-
-

Un abordatge integral per canviar d’hàbits i millorar la salut

Food&Mind és el projecte de Beatriz Martinez, especialista en psicologia de la salut, nutricío i psiconeuroimmunologia, que considera que el tractament mèdic ha de ser global

Food&Mind és el projecte personal de Beatriz Martínez, una mataronina que porta més de 15 anys dedicats a ajudar la gent a canviar els seus hàbits de salut per trobar-se molt millor. Martínez ho fa amb el que anomena un abordatge integratiu. “La medicina en els darrers anys s’ha especialitzat molt, segurament massa, i crec que cal que torni a ser més global”, constata. Martínez tracta els seus pacients des de la psicologia de la salut, la psiconeuroimmunologia i també com a dietista integrativa. La clau és poder abordar l’estat de salut del pacient des de múltiples àmbits, que incloguin el seu benestar físic i també el mental i l’emocional, prenent la nutrició com un dels pilars - però no pas l’únic. Darrere de moltes alteracions de l’estat de salut, segons considera Martínez, hi ha malestar emocional que condueix a hàbits nocius, així com problemes de nutrició que afecten el nivell bioquímic de l’organisme.

Martínez atén des del carrer Altafulla, on ha instal·lat la central del seu projecte Food&Mind, tot i que durant la setmana també té consulta a Barcelona, Badalona i Cabrils. De cara a impulsar aquest projecte, la mataronina va recórrer a TecnoCampus en busca d’assessorament. Una experiència que valora molt positivament. “Tenia ganes d’impulsar un projecte més personal on poder treballar de la manera que a mi més m’agrada, i a TecnoCampus em van ajudar molt per construir-lo, aportant-me el ‘feedback’ necessari i  ajudant-me a dotar-me de mentalitat d’empresa”, resol.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive