capgros.com

‘Traïció’ encetarà la temporada de teatre d’Argentona

Del 28 de febrer al 8 de maig es podran veure sis espectacles al Centre Parroquial

Del 28 de febrer al 8 de maig tindrà lloc la nova Temporada de Teatre, Música i Dansa d'Argentona. Seran sis espectacles que començaran el dissabte dia 28 amb Traïció, de Harold Pinter, una obra representada per Cia Cae la Sombra. Durant la resta de dies es podrà sentir la música negra de Tandoori Lenoir i la percussió dels argentonins Tabla Tarang i veure les peces teatrals Madame et monsieur de Leandre i Claire i La filla del mar a càrrec de Fénix Teatre. També hi haurà lloc per a la dansa, amb l'espectacle La matanza de Tejas, que tancarà el cicle.

Tots els actes es faran al Centre Parroquial i per veure'ls es pot adquirir un abonament de 40 euros que es pot adquirir al mateix Ajuntament. Les entrades per a cada espectacle es poden adquirir a través del Tel-Entrada o a la xarxa d'oficines de Caixa de Catalunya.

Dels sis espectacles que es proposen un dels fets que es vol destacar des de l'Ajuntament d'Argentona és la presència d'artistes argentonins que tindrà la Temporada, com els Tabla Tarang, que a més aprofitaran el seu doble concert per enregistrar un disc. Un dels protagonistes de Traïció, Jordi Collet, és fill d'Argentona i els clowns Leandre i Claire acaben de fixar la seva residència en aquesta vila maresmenca.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive