Intent de crema de contenidors a Cerdanyola

La crema de contenidors, una plaga a Mataró

Diversos brètols cremen gairebé cada nit contenidors a Mataró, i bombers i policia no donen a l'abast

La crema de contenidors s'ha convertit en una plaga a Mataró. Una bretolada que és molt fàcil de cometre, tal i com mostra el vídeo que acompanya aquesta notícia, i que suposa un gran cost per a la ciutat, ja que cada contenidor està valorat en més de mil euros.

El vídeo, fet públic ahir a les xarxes socials per canals com Cerdanyola Directo, mostra com un home intenta incendiar un contenidor llençant a l'interior una bengala encesa, al carrer Rosselló del barri de Cerdanyola. No queda clar si aconsegueix calar-hi foc, però aquest mecanisme o altres de similars i igual de senzills funcionen perfectament en altres casos: ahir mateix es van cremar més grups de contenidors al carrer Ramon Berenguer, al mateix barri. 

De fet, Cerdanyola s'ha convertit en un dels punts de la ciutat on aquestes bretolades són més comunes. El problema és que sovint es va més enllà dels contenidors i també s'ataquen vehicles, com és el cas de l'incendi de tres cotxes i una furgoneta a l'aparcament de la Ronda Josep Tarradellas, la passada nit de dilluns a dimarts, i que molt probablement va ser provocat. .

A Rocafonda i el Palau també s'ha convertit en un fet força habitual. El cap de setmana passat la Policia Local va detenir un home com a presumpte autor de la crema de set contenidors a diferents carrers del barri. També se l'acusa de desobediència i resistència a l'autoritat. 

La crema de contenidors s'ha accentuat en els darrers mesos però és un problema que ve de lluny a la ciutat. Per exemple, l'any 2013 es van cremar un total de 108 contenidors a la capital del Maresme quelcom que va suposar una despesa per la ciutat de 128.000 euros.

Comentaris (3)

maria Fa 23 dies
Algú em pot dir l'interès dels jutges en no tancar a aquests delinqüents tan perillosos i reincidents que delinqueixen fins i tot sense necessitat i de molt mala fe? Les lleis esteu segurs que diuen que aquests delinqüents no han d'anar a presó i si ho diuen també pregunto la raó dels polítics per no canviar-les?
Justicia Fa 23 dies
Sempre son el mateix tipus de gent i tothom ho sap, però si els hi dius per el "nom" ja t'acusen de racista o fascista els d'esquerra, doncs disfruteu del votat. Aquestes bretolades la gent d'aqui no les fa.
x Fa 23 dies
i no pararà si quan els detenen els jutges els deixen en llibertat com amb l'últim, ah... i no són bretols, són delinqüents, són els mateixos que veiem en els vídeos robar, agredir, okupar, són com a guerrilles urbanes que ja es donen en altres països...només veure les "banlieu" franceses, si no es vol aceptar el problema no es podrà solucionar.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive