-
-

Judith Vives

Veïns del Camí Ral protesten de nou pels sorolls i pudors d’un restaurant

Consideren que la limitació horària decretada per l'Ajuntament no resol el problema

Els veïns de l'immoble situat al número 592-596 del Camí Ral han penjat una sèrie de pancartes de protesta pel soroll que provoca el restaurant italià Tagliatelle situat just als baixos de l'edifici. En aquestes pancartes, els veïns també carreguen contra l'Ajuntament ja que consideren que les accions dutes a termes fins ara per resoldre la situació, i que ha consistit en limitar l'horari de l'establiment, han estat "vergonyoses", segons ha explicat el president de la comunitat de veïns, Ramon Barri.

Els veïns denuncien des de fa prop d'un any que conviuen amb tota mena de sorolls i pudors. "Sentim els clients de dintre i els que esperen a fora, i a l'estiu també la màquina d'aire condicionat", explica Barri, qui també assegura que la pudor és insuportable: "estem menjant pizza tot el dia", afirma. Després de portar la seva protesta al ple del setembre de l'any passat, i també de comprovar que les mesures d'aIllament acústic dutes a terme a l'establiment no eren prou eficaces, l'Ajuntament va decretar el tancament del restaurant. Però els propietaris van recorrer en un jutjat de Barcelona que va suspendre cautelarment aquest tancament.

El següent pas va consistir en un nou decret de limitació horari que obligava al restaurant a tancar les portes al públic a les 11 de la nit i a finalitzar les feines de neteja a dos quarts de dotze. Però segons asseguren els veïns, i malgrat les diverses actes que ja els ha aixecat la policia local, els sorolls i les pudors continuen "L'Ajuntament ens diu que no pot fer res més, per això el veinat ha decidit penjar pancartes", explica Barri, qui també assegura que no descarten fer altres mobilitzacions. "Volem fer el que sigui perquè tanqui aquest local", afegeix.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive