El tram del carrer Lepanto que ha quedat tallat
El tram del carrer Lepanto que ha quedat tallat

capgros.com

Un tram del carrer Lepanto s'enfondra pel mal estat del clavegueram

L'incident, que ha provocat un esvoranc d'un metre per un metre i mig, ha obligat a tallar la circulació i modificar el pas dels autobusos

El debilitament dels materials pel pas de la claveguera sembla la causa més problable de l'esfondrament d'un tram de la calçada del carrer Lepant, a l'alçada del carrer Gravina. L'incidint, que ha tingut lloc a dos quarts d'onze del matí, ha provocat un esvoranc d'un metre per metre i mig i ha obligat a tallar la circulació i a modificar els itineraris de les línies 1, 2 i 5 del Mataró Bus.

Tècnics municipals i d'Aigües de Mataró, SA han iniciat aquest mateix matí els treballs d'inspecció i reparació urgent de la instal·lació en el punt afectat. La primera inspecció ha posat de manifest el debilitament de la instal·lació arran de l'encreuament de canalitzacions de serveis per sobre de la claveguera.

Els treballs de reparació que s'estan efectuant consisteixen en sanejar el tram afectat, col·locar una nova llosa de formigó per assegurar la instal·lació i asfaltar de nou. Està previst que el trànsit es pugui reobrir novament a finals de la setmana que ve.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive