capgros.com/ACN

Un mataroní fa una vaga de fam per reclamar ajuts per la seva filla malalta

Antonio Torres s'ha instal·lat a la plaça Sant Jaume per exigir 30.000 per adaptar la casa a la seva filla, malalta d'epidermòlosi

Un veí de Mataró, Antonio Torres, porta des del passat 1 de març en vaga de fam a Barcelona. S'ha instal.lat a la plaça Sant Jaume per reclamar a la Generalitat unes ajudes promeses per l'anterior Govern, que ara no rep, segons ha explicat Torres. Es tracta d'uns 30.000 euros que han de servir per adequar casa seva i el cotxe perquè la seva filla d'11 anys, malalta d'epidermòlisi –una enfermetat de la pell–, pugui tornar a casa després de dos anys vivint en hospitals.

La promesa de l'antiga conselleria de Benestar Social, ara Acció Social i Ciutadania, no es compleix i Antonio Torres no ha trobat altre remei que manifestar-se davant la Generalitat per aconseguir el que considera que li pertoca. Segons explica aquest pare, l'anterior Govern li hauria promès unes ajudes excepcionals de fins a 30.000 euros abans d'acabar el 2006, però encara no ha rebut els diners.

Torres no entén el perquè de l'impagament i diu no trobar respostes quan pregunta als responsables de l'Administració. Aquest home té una filla d'11 anys malalta d'una variant d'epidermòlisi, una afectació de la pell que l'omple el cos de butllofes. A causa de la seva situació, la menor porta gairebé dos anys vivint en hospitals, primer a Londres i des de fa setze mesos a Can Ruti, a Badalona.

Torres assegura que no marxarà de la plaça Sant Jaume fins que no tingui la certesa que el Govern complirà el seu compromís. Actualment el pare afectat passa els dies assegut davant la Generalitat i per la nit, quan fa molt de fred, va a dormir al cotxe amb un amic que ve a donar-li suport.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive