Plantes de marihuana
Plantes de marihuana

capgros.com / ACN

Tres narcoassalts a cultius de marihuana al Maresme amb armes de foc i ferits aquest 2021

Els assalts s'han produït a Pineda, Palafolls i Premià de Mar, amb dos ferits per tret de bala i un tercer que va perdre la vista

En el que portem de 2021, s'han produït tres casos de persones ferides per arma en assalts vinculats al cultiu il·licit de marihuana al Maresme. Aquests tres casos s'han produïd a Palafolls, Premià de Dalt i Pineda, i mostren la problemàtica en matèria de seguretat que es viu al país a l'entorn d'aquestes plantacions.

Aquests són els tres casos, segons han recopilat els Mossos d'Esquadra. El primer es va produir el 26 de gener a Palafolls, quan una persona va pedre la vista en un narcoassalt. L'autor de l'acció criminal ha ingressat a presó després de dos mesos d'investigació. També al Meresme, a Premià de Dalt, una altra persona va resultar ferida el 25 de març per arma de foc a la cama en un altre robatori violent. A principis d'abril, a Pineda de Mar, va tenir lloc un altre cas en què hun home també va quedar ferit per arma de foc.

Més enllà del Maresme, els Mossos han detingut aquest mes d'abril quatre homes relacionats amb un robatori violent en un domicili de Rubí on hi havia drogues, que va acabar amb la mort d'un dels assaltants.

La Policia de la Generalitat han alertat que estan proliferant les plantacions de marihuana a Catalunya ja que permeten obtenir uns elevats beneficis econòmics de forma ràpida. Els assaltants a les plantacions hi veuen una bona oportunitat de sostreure les plantes per vendre-les en el mercat negre i obtenir diner fàcil, ja que en la majoria de casos les víctimes dels narcoassalts no denuncien ja que elles també estan involucrades en un delicte de tràfic de drogues.

La policia catalana ha apuntat que aquest cultiu comporta normalment altes activitats delictives que generen inquietud social, com el tràfic de drogues, robatoris violents, detencions il·legals i baralles amb armes. Els Mossos han assegurat que destinen "molts esforços" en detectat tots els casos, ja que on es donen comporten un increment de l'activitat delictiva en general que genera molèsties a la població.

Comentaris (3)

jordi Fa 8 mesos
3 años con una plantación de marihuana en la plaza del ayuntamiento...Hasta cuando? donde esta la policia municipal, mossos d'escuadra, policia nacional , guardia civil o aunque sea alguno de los miles de empleados públicos del consistorio???????? Por el amor de Dios una solución YA!!!!!!!!!
Geoffrey Fa 8 mesos
While the shit keeps coming from another place and pay offs take place , or until the people vote for a change in administration/government, nothing will stop these people taking control.
detenció i viatge de retonr al seu país Fa 8 mesos
Catalunya està atraïent aquestes màfies com va ser Màlaga en el seu dia. Cal frenar-ho perquè sinó.... es degrada tot i tot.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive