Tornen a atracar a la Farmàcia de Vista Alegre: s'emporte...
Tornen a atracar a la Farmàcia de Vista Alegre: s'emporte...

Nou atracament a la Farmàcia de Vista Alegre: s'emporten un mòbil i preservatius

Ja han patit diversos robatoris en els últims temps. Aquesta és la sisena vegada ja.

La farmàcia de Vista Alegre, al carrer d'Almeria, va patir dissabte a la tarda un nou atracament, sent amb aquest el sisè assalt en els últims temps. Aquesta vegada, però, més enllà de l'ensurt, els lladres es van endur només un telèfon mòbil i preservatius, segons han explicat fonts dels Mossos d'Esquadra. Els fets van passar a quarts de set de la tarda, quan els atracadors van intimidar als treballadors de la Farmàcia i es van endur aquests objectes. En una publicació a Facebook es lamentava que haguessin tornat a robar-los, quan precisament no hi trobaran res de valor perquè estan alerta després dels últims assalts.

En l'últim any han patit cinc atracaments, sent el pitjor de tots el darrer, quan es va encastar un cotxe robat i es van endur els diners de la caixa registradora. Va ser un cas sonat per les destrosses i per la persecució que es va propiciar a posteriori, amb diversos Mossos d'Esquadra ferits durant l'acció.

Assalts a totes hores

La majoria dels assalts havien estat nocturns, però aquest que es va produir dissabte va ser mentre la farmàcia estava oberta. Els propietaris tenen cura de no comptar amb elements de valor després de tot el que ha passat en els últims dotze mesos, i lamenten que precisament s'estiguin acarnissant amb el seu negoci quan són un servei essencial i no haurien de ser objecte d'aquests atacs constants i seguits. 

Des de la policia ja es va explicar que no era un tema de tenir en el punt de mira la farmàcia, sinó que simplement es troben en un punt estratègic de la ciutat que permet fugir ràpidament en diverses direccions.

Comentaris (14)

Mataronet Fa 1 mes
Fins que no atraquin l'alcalde al mig del carrer no s'ho creurà aixó de que a Mataró hi ha lladres. "Son sus costumbres y hemos de permitirlas".
Joan Coromines Fa 1 mes
Es que la Gene queda molt be acullint menors. Però després , quan son majors d´edat o quan s´escapen del centre d´acolliment els deixa anar sense ordre ni concert i els aboca a malviure al carrer (okupacions, delinquència , drogues, etc, etc) . ¿ No seria millor retornar-los als seus pares desde un principi??
Geoffrey Fa 1 mes
He's, no gentleman, he as no education, him and his cronies want the Arabs control everything....
Marco Fa 1 mes
PIC I PALA A TOTS !!
mamen Fa 1 mes
Ja ni ha prou!! es indignant , menys passivitat i tothom al carrer, quina vergonya com esta Mataró, tot sen va a norris . El 3 de Juliol a les 19 hores a la NII davant l´estació es vol fer una manifestació( sense cap signe polític ) , per tots el que vivim aquesta ciutat. Som la gent que ens tenim de moure , la autoritats ja esteu veien que els importem una m....a. Només els "cuartos" i prou.
Ten Tola Fa 1 mes
Un mòbil i preservatius? Vaja, vaja,.. articles de primera necessitat !!! Pobrets, pobrets,.. I quan els agafin, si els agafen, estaran al carrer al dia següent. Gràcies polítics, jutges i polis, sempre us tenen al costat. Quan despertartem i fotarem fora a tota aquesta colla de poca vergonyes?? Que la culpa és nostra !!! Uns s'aprofiten i els altres viuen d'això, però només nosaltres ho podem canviar.
Plens Fa 1 mes
Sr, Alcalde, Srs Policies, Srs Jutges, la població demana ajuda. Como en la películas, que los ciudadanos somos los buenos. Que ya está bien de mirar hacia otro lado. No sé si podéis dormir tranquilos, por que yo no. Algún dia lo lamentaremos todos.
x Fa 1 mes
Seran els de les vegades anteriors, com segur que estan en "llibertat amb carrecs" doncs no passa res, el missatge que reben es que tenen total llibertat e impunitat per fer ho. Si el que els deixa lliures es fes carrec del que fan els seus "alliberats" segur que no tornava a passar. Aviat, sino ho es ja, Mataro sera el Bronx catala. Gracies politics i defensors d aquesta gent. Tant culpables els delinqüents com els seus defensors.
Ana Fa 1 mes
Sinvergüenzas,si los metieran en la cárcel y tirarán la llave.....
d'aqui poquet els habitatges també Fa 1 mes
Es el preu que es paga per importar moros, penseu que ara son el comerços, però d'aqui poquet serán als habitatges, però aixo ja s'ha sabia oi? Quan es prenen decisions amb totes les consequencies.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive