J. V.

Multa de 5.500 euros pels responsables de la festa okupa de Cap d’Any

Un dels dos implicats també ha rebut una multa per haver-se encadenat al balcó de l'Ajuntament en suport al jove Franki de Terrassa

Dos dels responsables de la festa de Cap d'any celebrada a la casa okupa de La Fibra, situada a la plaça Pintor Cusachs, hauran de pagar una multa solidària de 5.500 euros per haver organitzat l'esdeveniment sense les corresponents llicències. El passat 13 de juny es va resoldre l'expedient obert per la policia local la matinada de l'1 de gener del 2006, en compliment de la normativa que regula les activitats en l'àmbit dels espectacles, activitats recreatives i establiments públics. Els dos implicats havien presentat al·legacions a aquest expedient assegurant que es tractava d'una festa privada, però aquestes al·legacions han estat desestimades ja que s'ha comprovat que van cobrar una entrada de 9 euros per entrar a la festa. Per aquest motiu hauran de pagar conjuntament una multa de 5.500 euros.

Es dóna la circumstància que un dels dos joves multats per la festa de la Fibra també ha resultat sancionat per haver-se encadenat al balcó de l'Ajuntament en una manifestació celebrada el 24 de març en suport a Franki, el jove de Terrassa acusat d'ultratge a la bandera espanyola. En aquell cas, la policia local va incoar un expedient sancionador als dos joves que es van enfilar a l'Ajuntament, per infracció de l'Ordenança de Civisme. Per aquests fets, els joves hauran de pagar una multa de 400 cadascun.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive