capgros.com

Mataró viu una revetlla tranquil·la sense incidències greus

L'Hospital de Mataró va atendre cinc persones i els bombers van realitzar una vintena de sortides

Mataró va seguir la tònica de la resta de Catalunya i va viure una revetlla de Sant Joan sense grans sobresalts. L'Hospital de Mataró va atendre cinc persones durant la nit i matinada del dia 23, segons fonts del Departament de Salut. D'aquestes assistències, quatre van ser per cremades lleus i una, per cremada greu i no es va produir cap ingrés hospitalari, segons el Departament.

Els bombers de la Generalitat van realitzar una vintena de sortides a la ciutat des de les vuit de la tarda del dia 23 fins a les vuit del matí del dia 24. La meitat de les actuacions va ser per focs a contenidors i l'altra meitat, per cremes de matolls, material de la construcció o algun vehicle. No es va haver de lamentar danys personals, segons Bombers.

Aquesta revetlla de Sant Joan ha estat una de les més tranquil·les dels darrers anys. A Catalunya, els bombers van realitzar un miler de sortides i 233 persones van rebre assistència hospitalària. Segons fonts del Departament de Salut, la majoria d'aquestes assistències van ser per cremades i afectacions oculars a causa de les fogueres i els petards.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive