capgros.com

La policia desmantella quatre tallers tèxtils il·legals i deté 36 persones

L'operació la van dur a terme divendres dia 16 agents de la Policia Nacional i de la Policia Local de Mataró

El Cos Nacional de Policia (CNP) va desmantellar el passat divendres dia 16 quatre tallers tèxtils il·legals i van detenir 36 persones, en una operació que van dur a terme investigadors especialistes en estrangeria d'aquest cos juntament amb agents de la Policia Local de Mataró, i membres de la Inspecció de Treball.

En el marc de l'operació, que portava el nom d'operació 'Hilo', els agents van inspeccionar quatre locals situats als carrers Umbria, Nostra Senyora de l'Esperança, Ferrer i Clariana i Esteve Cortils. LEs inspeccions van posar de manifest que els tallers funcionaven de forma il·legal i que en ells hi treballaven ciutadans xinesos en situació irregular a l'estat espanyol.

Després de les inspeccions, es van detenir 32 xinesos indocumentats. posteriorment es van tramitar 26 propostes d'expulsió. A més, quatre xinesos més, encarregats dels quatre establiments, van ser acusats d'un delicte contra el drets dels treballadors.

La Policia Local de Mataró va aixecar les corresponents actes per infraccions administratives, ja que eren empreses sense llicència d'activitat, i la Inspecció de Treball també va començar la tramitació de sancions corresponents per aquesta pràctica irregular.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive