Un dels contenidors cremats
Un dels contenidors cremats

J. V.

L'Ajuntament es personarà com a acusació particular contra el piròman

El regidor de Via Pública destaca l'efectivitat policial que ha fet possible detenir l'autor de 177 crematoris a contenidors

L’Ajuntament de Mataró es personarà coma a acusació particular contra Manuel J. V., detingut dilluns passat acusat de cremar 177 contenidors de la ciutat. El regidor de Via Pública, Oriol Batista, ha destacat l’efectivitat policial que ha fet possible la detenció d’aquest piròman. La policia li anava al darrera des de fa mesos, explica Batista, que avança també que personant-se com acusació, l’Ajuntament vol intentar recuperar els 180.000 euros perduts en els danys als contenidors, però també mostrar la lluita municipal contra l’incivisme a la ciutat.

El detingut, Manuel J. V., que ha reconegut els fets, va començar a cremar contenidors des de gener del 2007 però va ser a partir del mes de juny d’aquell mateix any quan va intensificar la seva activitat, arran, segons ha sabut capgros.com, d’haver estat multat per infracció de trànsit per la Policia Local. Batista explica que el detingut, de 50 anys i veí de la zona de l’Eixample, és un “home amb una vida aparentment normal”, treballador i pare de família.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive