Espectacular accident amb un cotxe empotrat a un arbre a Mataró
Espectacular accident amb un cotxe empotrat a un arbre a Mataró

Espectacular accident amb un cotxe empotrat a un arbre a Mataró

El succés ha estat al migdia a la cruïlla dels carrers de Lepanto i Gravina

Les imatges parlen per si soles. Aquest diumenge a primera hora de la tarda s’ha produït un espectacular accident de trànsit a dins la trama urbana de Mataró. Concretament ha estat a la cruïlla entre els carrers de Lepanto i de Gravina, al centre, quan un dos turismes s’han tocat i un d’ells ha acabat empotrat contra un arbre.

L'accident i les seves imatges van córrer per xarxes i grups de missatgeria per l’espectacularitat de les imatges. El turisme blau que és el que ha acabat impactant contra l’arbre, que ha quedat amb el tronc trencat i una màquina de zona blava, hauria volgut esquivar el turisme blanc, que ha perdut el para-fangs.

La Policia Local relata que va ser "un accident per no respectar un senyal d’stop. El vehicle amb preferència acaba impactant amb un arbre pel desviament en la trajectòria". El succés va acabar sense cap ferit entre els ocupants tot i que hi va haver un ferit lleu un vianant menor d’edat per la caiguda de l’arbre

foto accident
El cotxe sinistrat i el parafangs de l'altre

En caure la copa de l’arbre tot el vial de Lepanto en direcció a la Plaça de Santa Anna, un dels dos carrers que “puja” al centre per a cotxes ha quedat tallat.

El xoc s’ha produït en una cruïlla força transitada i en un dia en què la circulació mataronina s’ha ressentit del tall de la Nacional per a la disputa de l’Ironman.

El cotxe i l'arbre romput

El cotxe i l'arbre romput

 

Comentaris (9)

Carles Fa 16 dies
Si la gent anes a una velocitat prudent les conseqüencies serien molt menors.
Geoffrey Fa 16 dies
Just ask an ambulance driver or a fire engine driver, I see from the balcony a round about drivers don't give way, people cross the road in front etc, so with this I don't care attitude there's no surprise at the speed this car was traveling.
per a GEOFREY Fa 14 dies
agrairia fessis els comentaris en Català o Castellà això no es el New York Times. gràcies
Juan Fa 16 dies
Candy, tens raó, en BOTE es responsable també del volcà de La Palma, l'aprofites tot, es nota que el votes sempre.
a Juan Fa 16 dies
Del volcà no ho crec que sigui responsable l'alcalde de Mataró però sí de tenir punts negres la ciutat sense arreglar com el que es va matar l'Alex d'OT ja fa un temps i molts més accidents. Que necessita veure més morts al contrari d'altres politics que ja trigan i almenys posen remei quan hi ha algun mort però aquest alcalde ni en aquest cas.
La policia municipal no pot controlar la velocitat Fa 16 dies
La policia municipal de Mataró no pot controlar la velocitat ni pot controlar res perquè la plantilla només és de 200 agents i molts estan malalts.
Candy Fa 16 dies
culpa dels conductors però això no treu que es una cruilla molt perillosa i algo hauria de fer l'ajuntament com també en altres punts negres de la ciutat que no fa res de res com per exemple on es va matar l'Alex Casademunt i on hi ha hagut molt més accidents en aquest punt perillòs, lo lògic seria separar ambdos sentits de la marxa al pont unint les 2 rotondes amb una mitjana, no costa res i estalviaria vides però l'ajuntament la vida dels demés no els hi preocupa com s'ha vist tantes v
Ester Fa 16 dies
El punt on va tenir l'accident l'Alex Casademunt no es un punt negre. Prous problemes tenim ja els ciutadans com per afegir falsedats. Un dels punts negres que tenim a Mataró es la irresponsabilitat de molts conductors que nomes no respecten les velocitats sino que no tenen ni assegurança
Sí, però... Fa 16 dies
Sí, tens raó. Els punts negres s'han d'eliminar, però s'han de respectar les normes de circulació. I la policia municipal hauria de sancionar els qui no les respecten, però a Mataró els agents de la policia municipal estan de baixa.
Vei de Cirera Fa 16 dies
Uns alters que segur que respecten les normes de circulacio de la ciutat!!!. Jo estic fart de veure com al meu barri hi ha encreuaments on la gent no respecte el semamfor, i a sobre si algú el respecte i para, molts els adelanten a tota velocitat, en vermell i per el carril contrari, possant en risc la seguretat de tothom, aixo es fer respectar les normes!!
Marga Riera Fa 16 dies
A quina velocitat devia anar per partir l’arbre per la meitat? A 30 segur que no! #NoalaConduccioTemeraris
Però si anava a menys de 30 km/h! Fa 16 dies
No s'entèn, perquè a Mataró tothom circula a menys de 30 km per hora. Tothom ho compleix perquè la policia municipal és molt severa!
Pepe Fa 16 dies
Com Mataró res millor !!!

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive