La plaça Gatassa de Cerdanyola, on ha tingut lloc l'intent d'ocupació
La plaça Gatassa de Cerdanyola, on ha tingut lloc l'intent d'ocupació

Enxampats in fraganti ocupant un pis al barri de Cerdanyola

La Policia Local, gràcies a l'avís dels veïns ha pogut foragitar dos ocupes que havien entrat a un pis de la plaça Gatassa

La Policia Local de Mataró ha intervingut aquest dimarts per evitar una ocupació d'un pis al barri de Cerdanyola. Els dos ocupes han estat enxampats in fraganti entrant en un habitatge de la plaça Gatassa. Un veí ha avisat els policies i finalment, després de la intervenció dels agents i del propietari de l'immoble, se'ls ha aconseguit foragitar.

Els fets han tingut lloc aquest dimarts dia 29 al matí, a un bloc d'habitatges del número 8 de la plaça Gatassa, al barri de Cerdanyola Nord. Segons fonts municipals, un veí ha avisat que dos homes estaven intentant entrar a un pis d'aquest bloc. Segons sembla, aquest mateix habitatge ja havia estat objecte d'anteriors ocupacions, i de fet tenia instal·lada una de les anomeandes "portes anti-ocupa". Però els intrusos han aconseguit accedir-hi per la part del darrere de l'edifici. 

Quan la Policia Local s'ha presentat al lloc dels fets, els dos homes ja eren a l'interior. Un d'ells ha marxat però l'altre s'hi ha negat. El propietari, avisat dels fets, s'ha presentat a l'habitatge, però no ha pogut obrir-ne la porta ja que probablement els ocupants havien forçat el pany des de l'interior. Finalment, amb l'ajut d'un serraller han pogut obrir la porta. En aquell moment el segon ocupant també havia marxat. 

El cos policial mataroní ha frustrat desenes d'ocupacions al llarg d'aquest 2020, un problema creixent i que s'ha accentuat enguany, sobretot des del desconfinament. La impossibilitat d'accedir al mercat de lloguer per a moltes famílies i els milers de pisos buits que encara hi ha a la ciutat han fet que les ocupacions il·legals de pisos siguin gairebé diàries a la ciutat. 

Comentaris (11)

Daimon Fa 15 dies
Es una pena que no canvii la llei d'ocupació i no puguis fer fora a qualsevol paràsit que entri impunement a la teva propietat ja estigui buida per vendre-la, per llogar-la o pel que et doni la gana que per això es teva i pagues hipoteca i impostos. Ah no! Que son families necessitades per qui la generalitat cobra milions per projectes d'ajuda, inserció social, albergs de menors, educadors etc funciona super be aquesta politica progre, feu fàstic!!! 🤢
L'han detingut? Fa 15 dies
Segons el que expliqueu, quan ha arribat la Policia Municipal hi havia un okupa. L'han detingut?
jordi Fa 13 dies
Tu que creus? Si ho han fet, ja està al carrer de nou.
Geoffrey Fa 15 dies
Its good to see people putting a nationality to the problem,,,, yes, they openly say they will take over catalunya by bringing in thousands of Islamic Moroccans.
Francesc Fa 16 dies
Un problema que tenim amb els okupes. Al nostre blocs en tenim alguns, cal dir que hi ha una familia d’okupes del país i no causen problemes, però la resta que aon marroquins si que son un gran problema. El comportament d’aquesta gent és de deliqüents, a nosaltres ens han intentat entrar a casa vàries vegades, trafiquen amb droga, son bruts, tiren porqueria per l’escala, ens miren malament i ens van arribar a dir que ens volen fer fora perquè tot el bloc sigui d’okupes. Un malson v
David De l' Havana Fa 16 dies
España no canviarà mai les lleis per evitar que puguin ocupar pisos i locals. Qui mana a España? L ibex35!! Pp cs Psoe I VOX estan a les ordres de les portes giratòries del Ibex35. L única solució per què no t' ocupin una propietat és una alarma, Secutitadyrect i Prosegur són de la caixa i Movistar. Ara ja sabem qui guanya amb aquest problema.
"la Caixa" Fa 15 dies
Un dels primers accionistes de Telefònica -Movistar- és la Caixa.
més a Mataró avui Fa 16 dies
També al carrer Argentona, també a l'avinguda Amèrica i al carrer Joan Tutó. Tots eren marroquins menors o que es feien passar com a menors. Mataró destí de màfies que s'aprofiten de necessitats i el Govern, preparant tronades. Sempre fugint dels problemes
Quin redactat Fa 16 dies
Cap gros: Ara resulta que ocupen els habitatges per "la impossibilitat d'accedir al mercat de lloguer"? = Propaganda municipal. Quin rigor periodístic.
Immigració anys seixanta Fa 15 dies
Quan, als anys seixanta, Mataró rebia milers d'immigrants cada any, que jo sàpiga cap no va okupar cap habitatge. I també hi havia una gran dificultat per accedir "al mercat de lloguer" i, fins i tot, al de compra.
son menors de la Generalitat Fa 16 dies
On està el centre tutelar d'aquests menors? on està la fundació que cobra per donar-los-hi recursos educatius, on està la responsabilitat de la Generalitat? de vacances com sempre, però si que tindrem aviat als partits demanant el vot i donant-nos llicons de moral amb els seus temes, llunys de la realitat.
Ferran Garcia Fa 16 dies
De quina nacionalitat eren ????
Escèptic Fa 16 dies
Crec que està clar que no eren catalans, espanyols, xinesos, paquistanis o tailandesos...
Francesca Fa 16 dies
Es intolerable tot el que está passant ,crec que ens falta mès protecció a las personas que som correctes i bona gent perque dona la sensació que es proteixes mes als delincuens que a las personas sensatas i honestas.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive