El Bar Canaletes, un dels llocs on un home entra a robar aquesta passada nit
El Bar Canaletes, un dels llocs on un home entra a robar aquesta passada nit

Entra a robar a 4 locals en una nit al Centre de Mataró

Una sola persona entra amb violència a establiments que anteriorment ja havien rebut, en punts com Santa Anna o la Peixateria

Rebrot important de l’activitat delinqüencial al Centre de Mataró aquesta passada nit quan s’han produït quatre entrades amb força a quatre establiments. Segons relaten alguns dels afectats, els atacs els hauria provocat la mateixa persona, en solitari. La Plaça de Santa Anna i la plaça de la Peixateria, punts calents dels successos en els últims mesos, tornen a ser els llocs dels fets. Des de Mossos s'ha obert una investigació per veure si la persona detinguda efectivament està relacionada amb tots els fets de la mateixa nit. 

És el segon cop que intenten entrar al nou Canaletes

Fins a quatre entrades amb força hauria fet en el decurs d’una mateixa nit una persona que finalment hauria estat detinguda pels Mossos d’Esquadra, que encara no confirmen la informació. El Bar Canaletes, situat a la Plaça de Santa Anna, és un dels que ha rebut: entre les cinc i les sis del matí l’home ha aprofitat el peu d’un parasol per trencar la porta de vidre. “Ens hem trobat la porta tota destrossada i de moment no podem ni entrar, no tenim quantificat què es deu haver pogut endur però de diners com a màxim hi havia les monedes del canvi”, explica Jordi Esteve, propietari de l’establiment. Fa un mes ja havien intentat entrar al Canaletes, sense èxit, tot i rebentar la porta amb un procediment similar. L’alarma ha saltat en tots dos casos.

Estat de l'entrada de La Selva

Entrada de La Selva

Plou sobre mullat

L'home hauria actuat sota els efectes dels estupefaents

Un altre dels punts on ha entrat la mateixa persona -si es confirma que actuava en solitari- és a La Selva Cafè de la Plaça de la Peixateria. Marc Sans, propietari d’un negoci que ja ha hagut de fer front a casos similars i que fa setmanes aixecava la veu contra l’onada d’inseguretat, explica que “ha aprofitat una llamborda per rebentar la porta”. També apunta que l’home en qüestió seria un dels ocupants de la casa del Carrer de Sant Simó, un dels immobles ocupats més conflictius de la ciutat. Segons els Mossos l'atac s'hauria produït amb una tapa del clavegueram a dos quarts de sis. Els Mossos han detingut un home relacionat amb l'últim fet, s'ha obert una investigació per veure si podria estar relacionat amb d'altres fets.

Comentaris (11)

Enrique Fa 2 mesos
Ayer habían 4 patrullas de policía local y 2 o 3 de lo mossos pero esto está plagado de delincuentes y en encima la ley les ampara no se les puede ni soplar,entran y salen de la comisaría como Pedro por su casa y que va hacer el alcalde?salir con la porra ...jaaj son muchas cosas que hay que gestionar en Mataró si fuera por el una patrulla en cada barrio dando vueltas, pero no es posible...
Pau Fa 2 mesos
Hasta que no se organicen patrullas vecinales y salga en todos los diarios (TV5,6,7, includo) que "Los ciudadanos de Mataró se tienen que defender ellos mismos ante la pasividad de las autoridades", nadie del ayuntamiento hará nada.
Antonio Recio Fa 2 mesos
Disfruten lo votado y gracias a los colaboracionistas y buenistas varios. Acordaos quién es el enemigo, ya si eso a la próxima.
Mataro-bronx Fa 2 mesos
Ja han tornat de vacances els delinquents? Be, segur que s'haurà posat en marxa alguna mesura contra la delinquencia,no? Algun pla d'actuació contra l'inseguretat, no? Doncs... que va! Però que en son de bons els frankfurts de pl.snta Anna, a que sí senyor alcalde? Fins que no toquin el frankfurt aqui no es mourà fitxa!
Ramon Fa 2 mesos
Temps era temps que lladres, quinquis i okupes... Sembla ahir, pero es ven viu. Encara hi son tots, encara els tenim aquí.
Juju Fa 2 mesos
L’únic que us funcionarà serà la pressió veinal, rrs més!!!!! L’ajuntament no fot, ni farà res.....
Vanessa Cardona Fa 2 mesos
En mi local entraron a robar ayer a las 1:15 h
María Fa 2 mesos
El país en absoluta crisis con miles de trabajadores y autónomos en ERTE y los q no están en ERTES aguantando en tipo como estos comercios afectados por la reducción de ventas por razones obvias del Covid para que luego malnacidos les roben la creciente chusma que viene y con total impunidad permitida por los gobernantes. Es denuncia y patética esta injusta situación. Y los políticos como si no pasase nada y que no se les cae la cara de vergüenza
Fortinay Fa 2 mesos
El pan de cada día multiplicado por 4. Esperamos los defensores de estos delincuentes en 3, 2, 1...
Xevi Fa 2 mesos
Quan una persona pot diambular tant tranquilament per la ciutat, sense que ningú l'identifiqui ni li pari els peus, realment un pot confirmar que la seguretat ciutadana brilla per la seva absència. Ni policia local, ni mosso ni ningú. Ara bé, sobretot que no hi hagi patrulles ciurtadanes perquè no els hi correspòn a ells fer aquesta feina. Vergonya d'alcalde i polítics en general.
Oscar Fa 2 mesos
Trabajo en correos express y hace 2 semanas aprox en plena riera esquina con Carrer nou a las 10:30 de la mañana me reventaron el cristal de la puerta del copiloto de mi furgoneta , había gente y ni a 10 metros una terraza de una pastelería , mi conclusión que la gente pasa de meterse en problemas
mat Fa 2 mesos
I si n hi han patrulles, alguns ja s 'encarregan de insultar-les i fer atacs preventius...que si fatxes, que si racistes...perque no es facin, tambe ho fan quan la gent es manifesta demanan seguretat, perque volen que aquests delinqüents continuin fent de les seves, estan protegits per alguns politics i grupets que anteposen la seva ideologia a la seguretat dels cituadans.

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive