Façana del restaurant Tagliatelle.
Façana del restaurant Tagliatelle.

M.Coll

Els veïns del restaurant italià del Camí Ral encara pateixen sorolls

Aquest conflicte torna al ple cinc mesos després i la regidora de Ciutat Sostenible, Quitèria Guirao, continua demanant comprensió i paciència

Un cop més, Convergència i Unió (CiU), en nom dels veïns de l'immoble situat al Camí Ral número 592-596, just a sobre del Restaurant italià Tagliatelle, va preguntar en el darrer ple, celebrat el passat dijous dia 7 de setembre, què ha fet la regidoria de Ciutat Sostenible per resoldre l'alta emissió de sorolls que produeix aquest establiment. “Els veïns pateixen aquesta situació des de fa més d'un any i el passat mes d'abril la regidora demanava paciència, doncs han passat cinc mesos i el conflicte s'ha agreujat perquè ara els sorolls tenen lloc a altes hores de la nit i suposadament ja de forma premeditada”, va explicar Joaquim Fernández. El dimecres passat, dia 6 de setembre, els veïns havien tornat a entregar a l'Ajuntament un nou plec de queixes. "La situació va minvar quan va sortir als mitjans però els problemes, fins i tot les amenaces, han continuat", ha assegurat a capgros.com el president dels veïns, Ramon Barri.

Però la resposta de la regidora de Ciutat Sostenible, Quitèria Guirao, no va ser gaire diferent a la pronunciada en aquell ple, encara que va prometre que s'acabaria aviat. “Recordo que la solució d'aquest enfrontament la tenen diferents agents i no solament l'Ajuntament per això demano comprensió cap el consistori, ja que només pretenem que si s'arriba al tancament o a un judici totes les proves siguin definitives”, va manifestar l'ecosocialista. I va afegir: “Tots hem de ser conscients de la complexitat del problema”.

Durant aquest temps tècnics municipals han fet medicions de sorolls des d'un pis de l'edifici afectat, des de les 8 del vespre i fins a les 2 de la matinada. Curiosament, en aquests cinc mesos la parella que ocupa aquest habitatge ha tingut un fill. Després d'aquest primer estudi per comprovar la veracitat de les queixes dels veïns, la regidoria va comunicar als propietaris del restaurant que se'ls tancaria l'activitat sinó condicionaven el local adequadament. El 30 de setembre acaba el plaç per fer efectiu l'aïllament, moment en què s'hauran de fer altre cop proves de so. "Esperem que s'acabi aviat el problema, les administracions han d'actuar ja", ha assegurat Barri.

Comentaris

No hi ha comentaris. T'animes?

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • C/ Sant Benet,16-18 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telf:93 790 45 46
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive