J.V.

Els veïns del Pla d'en Boet demanen major presència policial

El president de l'Associació de Veïns i el regidor de Seguretat demanen que no es criminalitzi el barri per un fet puntual

Els veïns del barri del Pla d'en Boet reclamen més seguretat després del crim que va tenir lloc la nit del passat dia 19 en una vivenda del carrer de Sant Valentí. Una comunitat de veïns propera al lloc del succés ha fet arribar una carta a l'associació de Veïns demanant “més presència policial” a la zona. Tot i que des de l'entitat s'ha reenviat aquesta nota als Mossos d'Esquadra i a l'Ajuntament, també s'ha demanat calma als veïns. “No s'ha de criminalitzar tot el barri per aquest fet, com ja ha començat a passar", ha dit el president de l'entitat, Adolfo Pérez.

En termes similars s'ha expressat el regidor de Seguretat i Prevenció, Ramon Bassas: “una flor no fa estiu, aquest ha estat un fet puntual que no té res a veure amb la dinàmica del barri”, ha dit. Segons ha recordat Bassas, ja fa temps que al Pla d'en Boet es treballa per reduir la sensació d'inseguretat ciutadana amb operacions policials de vigilància que tenen lloc principalment als caps de setmana, i que compten també amb una important col·laboració veïnal. “És lògic que la gint tingui por, però el tema de la seguretat el tenim controlat”, ha afegit.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive