-
-

capgros.com/ACN

Els okupes denuncien que l'Ajuntament els ha multat de forma irregular

La vista tindrà lloc el 6 de març al Jutjat número 1 de Barcelona

El col.lectiu d''okupes' de La Fibra s'enfrontarà amb l'Ajuntament de Mataró als Jutjats de Barcelona el proper 6 de març. Els 'okupes' denuncien a l'Ajuntament per 'nombroses irregularitats' en un procés policial i administratiu que ha acabat amb una multa de 5.500 euros arran dels suposats incidents ocorreguts durant la festa de Cap d'Any del 2005.

En la versió dels fets d'aquella nit que expliquen els 'okupes' no es parla de cap incident i, ni tan sols, sembla ser que la Policia Local de Mataró aixequés acta de res. 'Van venir a preguntar-nos com anava tot i fins i tot van dir que no hi havia cap queixa veïnal', explica una de les portaveu de La Fibra, Carolina Rodríguez. És per aquest motiu que el col·lectiu de La Fibra no s'explica com és possible que els arribés una multa de 1.500 euros per l'incompliment d'una llei pròpia per a bars i locals d'oci. El més greu del cas, segons denuncien els 'okupes', és que en la confirmació de la multa que van rebre després de diverses al·legacions, l'import havia augmentat fins als 5.500 euros.

"Van dir-nos que havia estat un error tipogràfic", comenta Rodríguez, que fins i tot ha vist perillar tot el seu patrimoni durant el darrer any. Carolina Rodríguez explica que li van enviar la notificació a una adreça on feia més de deu anys que no hi viu cap familiar. Abans de detectar l'error, se li havia comunicat que li embargarien la casa i els comptes bancaris.

Per tot aquest conjunt d'irregularitats, els 'okupes' de la Fibra porten l'Ajuntament de Mataró davant els jutjats demanant que s'anul.li la multa per totes les irregularitats del procés. La vista tindrà lloc el pròxim 6 de març al Jutjat Contenciós Administratiu número 1 de Barcelona.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive