Policia Local i Nacional inspeccionen el taller tèxtil il·legal. Foto: Policia Local
Policia Local i Nacional inspeccionen el taller tèxtil il·legal. Foto: Policia Local

Dos detinguts i sancions a un taller tèxtil il·legal a Mataró

El taller operava sense llicència i incomplia diverses normatives. Dues persones van ser detingudes per infringir la llei d'estrangeria.

La policia ha intervingut aquesta setmana en un taller tèxtil il·legal a Mataró, que operava sense llicència ni permisos per dur a terme la seva activitat econòmica i manufacturera.. El taller es troba al polígon de Mata Rocafonda i, malgat l'actuació policial, segueix en actiu, segons fonts veïnals. 

Segons ha informat l'Ajuntament, la inspecció va tenir lloc ahir dimarts, dia 18 de juny. Es va tractar d'un operatiu conjunt de la Policia Local, la Policia Nacional, Inspeccio de Treball i Seguretat Social de la província de Barcelona en un taller tèxtil de la capital del Maresme que operava sense llicència d'activitats.

L'operatiu es va saldar amb dues persones detingudes per infringir la llei d'estrangeria, i van ser traslladades a les dependències de la Policia Nacional, el cos encarregat d'aquest àmbit a l'Estat. A banda, es van imposar un total de 17 infraccions per frau a la Seguretat Social i en matèria de drets laborals.

Des de l'Ajuntament de Mataró destaquen que la Policia Local col·labora habitualment amb inspeccio de treball en aquest tipus d’inspeccions a establiments i activitats econòmiques on se sospita que es podria estar incomplint la normativa de treball. En aquest sentit, les sancions imposades pel ministeri per frau a la Seguretat Social poden arribar fins als 10.000€

Comentaris (8)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive