capgros.com/ACN

Demanen 11 anys de presó per un xinès que va matar un compatriota

Els fets van tenir lloc la nit del 26 de març del 2005 en el domicili de la víctima a Mataró

La Fiscalia i l'acusació particular demanen 11 anys de presó per a Shuxin Z., de nacionalitat xinesa, acusat de matar un compatriota seu a Mataró clavant-li diverses ganivetades després d'una discussió que va tenir lloc 26 de març del 2005. El fiscal considera que el processat va cometre un homicidi amb l'atenuant d'arrevatament, mentre que la defensa diu que la víctima va ser el primer en atacar-lo amb el ganivet i que l'acusat va actuar en defensa pròpia. Per això la defensa del processat demana cinc anys de presó.

Segons la interlocutòria del Tribunal del Jurat de l'Audiència de Barcelona, els fets van tenir lloc la nit del 26 al 27 de març del 2005. El processat i la víctima havien quedat per sopar en el domicili del segon. A la matinada, tots dos van començar a discutir ja que la víctima li reclamava diners al processat per haver-li trobat feina en un establiment i per facilitar-li documentació a nom de Cui Shujie.

La discussió va anar augmentant d'intensitat i tots dos van arribar a forcejar. En aquell moment la víctima va anar a buscar un ganivet a la cuina per amenaçar-lo. Els dos van continuar la disputa, fins que el processat va treure-li l'arma i li va començar a clavar al tòrax i abdomen, a més de diversos talls per les extremitats. La víctima va morir com a conseqüència d'aquest atac.

La defensa de l'acusat destaca que havia pres alcohol durant el sopar i defensa que va actuar en defensa pròpia. Per la seva banda les acusacions creuen que el processat va cometre el mateix delicte però amb l'únic atenuant “d'arravatament” i per això reclamen 11 anys de presó i una indemnització per la dona i el fill de la víctima.

Aquest judici que se celebra al Tribunal del Jurat de l'Audiència de Barcelona acabarà aquest dijous un cop el magistrat president del Tribunal entregui l'objecte del veredicte al jurat que haurà de debatre'l i votar-lo, de cara a emetre la seva decisió sobre la culpabilitat del processat i quines atenuants aplica.

Comentaris

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive