El barri de Rocafonda sense llum
El barri de Rocafonda sense llum

3.000 abonats sense llum a Rocafonda en plena nit de cap d'any

Una averia va esguerrar l'última nit de l'any a milers de veïns del barri, tot i que la llum va tornar abans de mitjanit

Per tancar un 2020 per oblidar, un últim incident, no fos cas que ens oblidéssim fins al darrer moment que aquest any ha estat un desastre sense pal·liatius. Unes 3.000 llars del barri de Rocafonda de Mataró van quedar-se sense llum durant la nit de cap d'any a causa d'una averia. 

El tall del subministrament elèctric es va produir poc després de les 9 de la nit. En ple sopar de la revetlla de cap d'any, una cita que enguany tothom ha hagut de passar tancat a casa a causa de les restriccions motivades per la pandèmia. Només faltava, però, que ni a casa es pugués fer una mica de festa.

Segons Protecció Civil, el tall elèctric va afectar uns 3.000 abonats. Molts veïns i veïnes, incrèduls, van sortir al balcó i van veure que era quelcom generalitzat, que afectava tant els habitatges com el carrer, deixant el barri a les fosques. A molts els va agafar amb el sopar al forn. La llum va acabar tornant, i per sort ho va fer abans de mitjanit; cap a les onze de la nit es va començar a reestablir paulatinament. 

L'incident, en tot cas, mostra els problemes que hi ha a Mataró amb el subministrament elèctric, ja que aquest tipus d'incidents són massa comuns. El mateix alcalde, David Bote, va expressar a Endesa les seves queixes a Endesa pels problemes en aquest sentit, que malauradament se segueixen produint. 

Comentaris (7)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive