Establiment del Camí de la Geganta on s'ha produït el robatori. Foto: V. B.
Establiment del Camí de la Geganta on s'ha produït el robatori. Foto: V. B.

El 2021 comença igual a Mataró: robatoris de matinada a establiments

Una botiga de mobles del Camí de la Geganta i un establiment de roba de treball han estat objecte de robatoris

Mataró ha començat l'any, lamentablement, amb la mateixa tònica que el va acabar: amb el robatori de matinada a diversos establiments de la ciutat. En aquest cas les víctimes han estat als entorns de plaça de Granollers i de Camí de la Geganta.

Durant la primera matinada de l'any, un o diversos lladres han destrossat l'aparador d'una botiga de mobles situada al Camí de la Geganta, 81. Els delinqüents han trencat el vidre de la porta principal i han entrat a l'establiment. Segons fonts municipals, s'haurien endut dues tablets, un botí força magre tenint en compte les destrosses provocades, que eren ben visibles aquest divendres al migdia.

Aquesta mateixa matinada, seguint un modus operandi similar, han entrat a robar a una botiga propera, un establiment de roba de treball i uniformes situat a la plaça Granollers. Es desconeix de moment si els lladres eren els mateixos que a la botiga de mobles. 

D'altra banda, veïns del barri de Cerdanyola han denunciat la presència d'un home armat amb un matxet que hauria fugit d'una baralla que s'havia produït durant la nit de Cap d'Any, i que fins i tot hauria atemorit a vianants que s'hi van creuar. 

Comentaris (15)

Amb la col·laboració de

Generalitat de Catalunya
Logo Capgròs
  • Capgròs Comunicació, SL
  • Ronda President Irla,26 (Edifici Cenema) 08302 Mataró (Barcelona)
  • Telèfon: 93 312 73 53
  • info@capgroscomunicacio.com
  • redaccio@capgros.com
  • publicitat@capgros.com

Associat a l’àrea digital

Amic mitjans d'informació i comunicació

Web auditada per OJD Interactive